Özcihangiroğlu Nakliyat

Özcihangiroğlu Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektörüne bakıldığında amatör ve profesyonel olmak üzere sayısız firmanın piyasada olduğu görülmektedir. Bugün her ne kadar modern taşımacılık sistemi sektöre kazandırılmış olsa da amatör firmaların sektör içinde halen var oluşu, insanların nakliyat hizmetine tereddütle yaklaşmasına neden olmaktadır. Ancak burada sizlerin firma tercihinde seçici davranmanız zaman içinde amatör firmaların tutunamayarak sektörden temizlenmesini sağlayacaktır. 

Biliyoruz ki, eşyalarınız sizler için değerli ve hiçbir şekilde hasar görmesini istemezsiniz. Bizler de Muğla Öz cihangir-oğlu Nakliyat olarak eşyalarınıza en az sizler kadar değer verip, hizmet öncesinde olası hasarlara karşı sigortalayarak taşımacılığını üstlenmekteyiz. Bu sayede verdiğimiz güven doğrultusunda memnuniyetinizi en başta kazanarak, hizmet sonrasında da sorunsuz işçiliğimizle gülen yüzlerinizi görüp yanınızdan ayrılmaktayız.

Sahip olduğumuz asansör sistemi ile mevcut oturduğunuz daire ve taşınmak istediğiniz dairenin kaçıncı kat ile hangi cephe olduğunun bir önemi yoktur. Çünkü tüm asansör sistemiyle beraber gerekli tüm teçhizata sahip olan firmamız, nakliyat tarihinden evvel tespit için sizleri ziyaret adresinizde ziyaret edecek ve oda sayınız, cepheniz, kat yüksekliğiniz ve eşya yoğunluğunuz gibi tüm bilgileriniz analiz edilerek ihtiyacınız olan nakliyat en iyi şekilde gerçekleştirilecektir. 

Muğla bölgesinde Evden Eve Nakliyat hizmeti veren firmamız aynı zamanda Türkiye geneline de sağladığı hizmet ile şehir içi ve şehir dışı fark etmeksizin her ihtiyacınızda yanınızda olacaktır. Eskiden yaşadığınız talihsiz nakliyat deneyiminiz veya aldığınız duyumları hiç kafanıza takmadan bizlerle iletişime geçerek ayrıcalıklı bir hizmet alacağınızdan emin olabilirsiniz.
 

Eşyalarınızı kendiniz istediğiniz gibi paketleyebilir, bizlerden koli bandı, battaniye, streç ve maket bıçağı gibi paketleme ekipmanları talep edebilir ya da hiç bunlarla uğraşmaksızın direk tarafımızdan paketleme hizmeti isteyerek özel eşyalarınız dışında en ufak eşyanıza varana dek özenle paketleyerek nakliyesinin yapılmasını sağlayabilirsiniz. 

Bizler ev taşımacılığının yanı sıra iş yeri, ofis, okul ve hastane gibi her alanın nakliyatını sıkıntısız gerçekleştirebilecek potansiyele sahip olduğumuz için, her ihtiyacınızda sizleri yanıtsız bırakmayacağımızı bilmelisiniz. 7/24 Nakliyat hizmeti veren kuruluşumuzun, bünyemizdeki uzman kadro ile tertemiz bir işçilikle sizlere hizmet vereceğini unutmamalısınız. 

Yorumlar (0)
Yenile