Öz Safran Nakliyat

Öz Safran Nakliyat

Hakkında

Evden eve taşınma işlemi zor olarak görülse de aslında doğru planlama ile oldukça basit bir işten ibarettir. İşinde ehil nakliyat firmasıyla anlaşarak modern taşımacılık sisteminden yararlanabilir ve korkulu rüyanız haline gelen taşınma işleminizi son derece kolay şekilde halledebilirsiniz. 

Taşınmanın planlanması, eşya listesi hazırlanması, çalışacağınız Nakliyat firmasının seçimi, anlaştığınız firma ile sözleşme imzalamak ve eşyaların paketlenmesi gibi adımları izleyerek yol aldığınızda kuşkusuz çok daha rahat şekilde yeni adresinize geçiş yapabileceksiniz. Tabi ki bu tabloyu daha da kolay bir hale getirmek mümkündür. 

Şöyle ki, taşınmaya karar verdiğinizde eşyalarınızı cinsine göre ayırıp paketlemeniz ve sökülmesi gereken eşyalarınızı da sökerek yine paket yapmanız gereklidir. Aslında taşınmanın en zor kısımlarından biri de bu toparlanma aşamasıdır.

Bunun yerine firmamız Öz Safran Nakliye ile görüşerek paketleme, kurulum ve montaj hizmeti de talep edebilir, eşyalarınıza el sürmeden taşınma işleminizin gerçekleşmesine ön verebilirsiniz. Bu sayede taşınmanıza neredeyse 1 ay kala hazırlık yapmak zorunda kalmaz, sadece bir günde uzman personellerin yardımıyla yeni yaşam noktanıza geçiş yapabilirsiniz. 

Ne şekilde hizmet almak istediğiniz tamamen sizin tercihinizle şekil alacaktır. Ancak bizimle çalışmayı tercih ettiğinizde her koşulda sizlerin yanında yer alacağız ve en iyi kalitedeki hizmetimizle memnuniyetinizi kazanıp yanınızdan ayrılacağız. Teknolojinin tüm yeniliklerine sahip olan firmamız, kat ve cephe ayırt etmeksizin sizlere hizmet vermektedir.
 

Bizlere ulaştığınızda hemen adresinize göndereceğimiz tespit personeli tarafımıza mevcut koşullarınızı belirten bir rapor hazırlayacak ve bizler bu doğrultuda sizlere çalışma planıyla birlikte maliyet hakkında bilgi vereceğiz. Karşılıklı anlaşmaya varabildiğimizde ise taşınma günü ekibimiz tam donanımlı şekilde adresinize gelerek, sıkıntısız şekilde eşyalarınızı yeni adresinize yerleştirecektir. 

Bildiğiniz gibi eskiden daha çok beden gücüne dayalı yapılan nakliyat işlemleri bugün asansör ve çeşitli teknik yardımcılar ile daha güvenli, daha hızlı şekilde yapılabilmektedir. Bu sebeple bizleri sadece Evden Eve Nakliyat için değil ofis, okul, dershane ve hastane gibi çeşitli alanların taşınma durumunda da arayabilir, kaliteden ödün vermeden çalışmalarını yürüten firmamızın hizmet ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile