Ordu Nakliyat

Ordu Nakliyat

Hakkında

Teknolojinin hizmet ile buluştuğu Ordu Nakliyat, modern araç filosu ve işinde uzman personeli ile Ordu halkının hizmetinde. Evden eve nakliyatın ustası Ordu Nakliyat hem şehir içi hem de şehirler arası taşımacılıkta kaliteli hizmeti uygun fiyata sunuyor.

Ev, ofis, fabrika ve taşınacak her türlü eşyanız için en güvenli hizmeti en uygun fiyata sunmayı ilke edinen Ordu Nakliyat, Ordu ve çevre illerinde en çok tercih edilen firmalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Taşınma esnasında eşyalarınızın güvenliği için en titiz hizmeti, işinde en iyi personel ile gerçekleştiren Ordu Nakliyat standartların üzerinde hizmet vermek için bünyesini her geçen gün genişletiyor.

İSO 90001 kalite belgesi ve İSO 9001 Kalite Yönetimi Sistemi sertifikası sahibi olan firma, evden eve nakliyat işlemlerinizi yönetmeliğin belirlediği tüm şartları eksiksiz yerine getirerek yapmaktadır. Kalitesi tescillenen Ordu Nakliyat ın filosunda barındırdığı her araç için kalite kontrol denetimleri belirli aralıklarla düzenli olarak yapılmaktadır. 

Şehir içi ve şehirler arası nakliyede güvenilir bir hizmet sunmayı kendine misyon edinen Ordu Nakliyat, işini en uygun fiyata, en kısa sürede bitirerek misyonu olan müşteri memnuniyetini yerine getirmek gayesindedir. 

Taşınma işlemlerinde özellikle şehirler arası taşımacılığın gerektirdiği titizlik ve özen içinde çalışmalarını yürüten Ordu Nakliyat, nakliye ve taşımacılık sektörünün öncüsü olmanın gerektirdiği vasıflara sahip personel kadrosu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Yorumlar (0)
Yenile