Ordu Dereli Evden Eve Nakliyat

Ordu Dereli Evden Eve Nakliyat

Hakkında

1995 Yılında Ordu da evden eve nakliyat hizmetine başlamıştır ilk başlarda 2 araçla hizmete giren şirketimiz daha sonra talebin artması nedeniyle  araç sayısını artırdı. Şuan güncel araç sayımız 12 adet büyük 2 adet şehir içinde kullanılan küçük 1 adet nakliyat asansörümüz bulunmakta.

Paketlemede dünya standartlarında malzemeleri kullanarak eşyalarınızın hasar görmemesi sağlamaktayız tecrübeli elemanların yaptığı bu paketlemen sonra eşyalarınız kapalı çelik kasalı araçlarımıza güzelce yerleştirilmektedir.

Ordu evden eve nakliyat`ta kullandığımız nakliyat asansörlerimiz ile yüksek binalarda oturan müşterilerimizin eşyalarını yükleme ve boşaltmada büyük eziyet çeken elemanlarımız artık bu tür sistemlerle hem eşya zarar görmeden hem de işin süresini kısaltarak kolayca taşımaktayız artık Ordu ilimizde şehir içi olsun yada şehirler arası tüm müşterilerimiz nakliyat asansörü istemekte.

Ordu Dereli evden eve nakliyat yaptığı tüm hizmetlerinde Anadolu sigorta ile çalışmaktadır sigortalı giden eşyanız herhangi bir zarar dayada kazada sigorta şirketi tarafından yapılan eksper çalışması sonrasında şirket tarafından zarar müşteriye tanzim edilir.



Yorumlar (0)
Yenile