Ödemiş Doğu Nakliyat

Ödemiş Doğu Nakliyat

Hakkında

Günümüzde hızla yaygınlaşan kentsel dönüşüm nedeniyle bireyler mevcut düzenlerinde yenilemeye gitmekte ve dolayısıyla nakliyat hizmetine ihtiyaç duymaktadırlar. Farklı bir alanda sorunsuz bir düzen kurmak için taşımacılık sektöründe işinin ehli bir firmayla çalışmak, tabi ki yapılacak işlemlerinde daha profesyonelce ve kusursuz yapılmasına ön verecektir. 

Bu nedenle bizler Ödemiş Doğu Nakliyat olarak, sektörümüzde verdiğimiz üstün kalitedeki hizmet ile lider firmalar arasına girmeyi başarmış ve hizmet verdiğimiz her bir noktadan memnuniyet almayı kendimize ilke edinmişizdir. Teknolojinin sektörümüze kattığı her yeniliği bizlerde bünyemize kazandırarak siz değerli müşterilerimize her daim daha iyi bir hizmet verme yolunda firmamızı ileriye doğru taşımaktayız. 

Bildiğiniz gibi sektörde fazlaca korsan nakliye firmasının bulunması, bir noktada sizlerin maddi ve manevi zarara uğramanıza neden olmaktadır. Bu yüzden çalışacağınız firmanın öncelikle K3 belgesi olup, olmadığını sorgulamalı ve nakliye esnasında tarafınıza eşyalarınızın güvende olacağına dair sigorta poliçesi verebilecek bir firma ile anlaşmaya varmanız gereklidir. Böylece taşınacağınız gün elinizi hiçbir şeye sürmeden eşyalarınız güvenli şekilde yeni adresinize doğru yola çıkarılacaktır. 

Eşyalarınız araca yüklenmeden önce Doğu Nakliyat personelleri, eşyalarınızı cinsine göre paketleme yapar ve bu sayede gerek taşıma gerekse nakliye sırasında deforme olmalarını minimuma indirir. Özelikle kırılacak veya maddi manevi yüksek değer barındıran eşyalarınızı belirttiğinizde bu eşyalarınız standart paketleme ürünleri yerine daha fazla koruyuculuk barındıran paketleme ürünleriyle muhafaza edilecektir.

Taşımacılık denildiğinde bugün aklınıza sadece 3-5 personelin hızlıca eşyalarınızı gelişi güzel bir araca yükleyip belirttiğiniz adrese indireceği bir işlem gelmemelidir. Bugün Ödemiş Nakliyat firmasının deneyimli personelleri sökülecek eşyalarınızın sökme işlemini yapmakta ve özel dizayna sahip aracına özenle eşyalarınızı paketledikten sonra yerleştirmesini yapmaktadır. 

Bunun yanı sıra yeni yaşam alanınıza ulaştırılan eşyalarınızın montaj ve kurulumu yapıldıktan sonra istediğiniz yerlere yerleştirmesi de yapılarak, tarafınıza herhangi bir işlem bırakmadan evinizden ayrılmaktadır. Her şeyden önemlisi sizlere bu hizmeti vermeden evvel ücretsiz ekspertiz hizmeti vermekte ve eşya yoğunluğunuzun analizi sonucunda ihtiyacınız olan araç ve yardımcı ekipmanlara karar vererek, sizleri gereksiz masraftan yana korumaya almaktadır. 

Kısacası uzman bir kadro ile profesyonel bir hizmet almak isterseniz, tercihinizi Türkiye nin her bölgesine hizmet götürebilen firmamızdan yana yapmanızı tavsiye ederiz. 

Yorumlar (0)
Yenile