Nevşehir Mahlas Evden Eve Nakliyat

Nevşehir Mahlas Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Nevşehir Mahlas Nakliyat şirketi Evden eve nakliyat sektöründe kendi arçaları ile hizmet vererek kısa zamanda sektürün bilinen firmaları arasına girmiştir. Verdiği hizmet kalitesi ile sürekli sektöründeki konumunu yükselten Nevşehir Mahlas Nakliyat kurumsal müşterilerle deneyimi daha da arttırmıştır.

Bir çok büyük firmanın nakliye hizmetini vermiş olan Nevşehir Mahlas Nakliyat sadece evden eve nakliyat değil işyeri taşımacılığı alanında da oldukça başarılı çalışmaların altına imza atmıştır.

Refaransları arasında Anadolu Hayat Emeklilik, İş Bankası, Birlik Sigorta, Nissan Otomotiv, Mass Pompa, Arm Bilişim, İşnet, Türk Telekom ve daha bir çok büyük firma bulunmaktadır.

Nevşehir Mahlas Nakliyat araç filosunu sürekli genişleterek kurumsal firmaların tercihi olmuştur. Verdiği hizmet kalitesi ile firma kısa zamanda kurumsal bir yapı haline ulaşmıştır. 2004 yılında Nevşehir Mahlas Nakliyat Bp akaryakıt işletmeciliği Termopet Lojistik hizmetleri Ltd..Şti \'ne 5 tane 20 ton kapasitesindeki akaryakıt tankerlerini 3 yıl kiralayarak hizmet vermiştir.

2006 da Nevşehir Mahlas Nakliyat Termopet lojistik Hizmetlerinin % 55 hissesini alarak Bp Türkiye ticari ve endüstiyel yakıtlar departmanın akaryakıt nakliye hizmetine devam etmektedir. Bundan sonraki hedefimiz Nevşehir Mahlas Nakliyat filosunu daha da büyüterek müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini en yükseğe çıkartmaktır. Nevşehir Mahlas Evden Eve şirketinde 8 adet araç ve 25 çalışanımız bulunmaktadır.
Nevşehir Mahlas Nakliyat bünyesindeki firmamız Temopet Lojistik Ltd.Şti, 5 adet araç 7 personeli ile hizmetinizdedir.

Yorumlar (0)
Yenile