Narlıdere Sefer Nakliyat

Narlıdere Sefer Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektörünün kendini yenileyerek müşterilerine sunduğu kolaylıklar, bugün her bireyin gereksiz ödemeler yapmasını engellediği gibi eşyalarının zarar görmesinin de önüne geçmiştir. Son yıllarda uygulamaya giren ücretsiz ekspertiz hizmeti, kişinin kaç odalı evde oturduğu ve eşya yoğunluğunu analiz ettiği gibi kaçıncı katta oturduğu ile asansör sistemine ihtiyaç duyulup, duyulmadığını da ortaya çıkartmaktadır. 

Dolayısıyla hizmet verilecek kişi bu uygulamalar sayesinde fazladan ücret ödemek yerine yapılan analizler ile neye ihtiyaç var ise saptanmakta ve bu yönde nakliye ücreti belirlenmektedir. Bizler Narlıdere Sefer Nakliyat ekibi olarak, geniş araç filomuz içinden eşya yoğunluğunuza uygun aracı belirliyor ve sizleri fazla nakliye ücreti ödemekten kurtarıyoruz. 

Ayrıca asansör sistemi gerektirmeyen katta oturuyor iseniz gereksiz yere bu sistemin kullanılacağını öne sürmüyor ve nakliye işleminize ekstra bedel yansıtmıyoruz. Eğer ki maddi ve manevi açıdan değeri yüksek eşyalarınız var ise bunları standart paketleme ürünleriyle değil, daha korunaklı bir yapıya sahip malzemelerle paketleyerek eşyalarınızın zarar görmesini sıfıra indiriyoruz. 

Araç bakımından da özel dizayn içeren kapalı kasa araçlarımız sayesinde eşyalarınız son derece güvenli ve titizlikle dizilerek taşınması gerçekleşmektedir. Bunun yanı sıra Sefer Nakliyat firması eşyalarınızın güvende taşınacağının garantisi olarak sigorta kapsamında nakliye hizmeti vermektedir. Bu sayede gönlünüz rahat bizlere eşyalarınızı emanet edebilir ve en ufak deforme durumu yaşanmadan geri teslim alabilirsiniz. 

Eşyalarınızın sökme, paketleme ve yükleme işlemini üstlenen deneyimli kadromuz, aynı zamanda yeni adresinizde indirme, montaj ve yerleştirme işlemlerini de yapmaktadır. Bir telefon ile Sefer Nakliyat Narlıdere firmasına ulaşabilir, sadece ilçe içindeki taşımacılık işlemleriniz içinde değil Türkiye genelinde verdiğimiz hizmetten yararlanabilirsiniz. Yani eğer ki İzmir ili dışına taşınmayı planlıyor iseniz bizler bu konuda sizlere en iyi şekilde yardımcı olabilir ve nakliye isteminizi çözüme ulaştırabiliriz. 

Aklınızda büyüttüğünüz taşınma işleminizi profesyonel ekimizle sorun olmaktan çıkarabilir ve keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz. Unutmayınız ki, iyi bir hizmet almak sizlerin tercih edeceğiniz firmanın uzmanlığıyla ilgilidir. Bu nedenle bizleri aramaktan çekinmemeli ve kaliteli hizmetin ayrıcalıklarını keşfetmelisiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile