Muğla Menteşe Evden Eve Nakliyat

Muğla Menteşe Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Menteşe Evden Eve Nakliyat 
Eski zamanlarda ulaşım unsurları ile kaba bir düzende yapılan ev eşyalarının taşınması yerini nakliye firmalarına bırakmıştır. Son yıllarda ev sahipleri bu tip firmalara ulaşım işini hiçbir şeye dokunmadan kolaylıkla yaptırabiliyorlar. Profesyonel hizmet veren firmaları oldukça uygun fiyatlara bulmak mümkündür. 


Gerçek anlamda evden eve nakliyat firması unvanı, tek ve asıl işi ev eşyası taşımak olan nakliye şirketlerine aittir. Firmaların bu işi yapabilmeleri için K-3 Karayolları ev ve işyeri taşıma yetki belgelerine sahip olmaları gerekmektedir. Bu belgeye sahip olmayan nakliye şirketlerinin eve teslim hizmeti vermesi yasal olarak yasaktır. Ev eşyası taşıyacaksanız, belgesiz firmalardan uzak durmalısınız. 

Genel olarak ev eşyalarınızın eski evden yeni eve taşınmasıdır. Bu süreçte paketleme, toplama ve montajın yanı sıra montaj işlerine de evden eve taşıma denilmektedir. Şirketleri evden eve taşımak; eşyalarınızı hasarsız nakletmekle yükümlüdür. 

Menteşe Evden Eve Nakliyat Firmaları Hangi Hizmetleri Sağlar? 

Firmalara verilen yetki belgesi, ev eşyalarının yanı sıra ofis ve işyerlerinin taşınması işlerini de kapsıyor. Ancak, esas olarak malların taşınması üzerinde çalışırlar. Şehir içi ve şehirlerarası olmak üzere iki ana şubede faaliyet gösteren evden eve nakliyat firmaları bulunmaktadır. Taşıma kapalı ve çelik kasalı araçlar ile yapılmaktadır. 

Profesyonel ve deneyimli bir şirket, bir değerleme hizmeti ile başlar. Ev taşıma sürecini en iyi şekilde yönetmenin sırrı bu hizmetten geçiyor. Bu aşamada toplantı, mal miktarının belirlenmesi ve fiyatlandırılması gibi tüm detaylar konuşulur. Aynı zamanda sözleşme, sigorta gibi sözleşmelerin belgeleri de hazırlanır. 

Menteşe Evden Eve Nakliyat Hizmeti 
Tam ev taşıma 
Mal taşımacılığı 
Şehir içi ulaşım 
Ofis Taşımacılığı 
Uluslararası ev taşıma 
Asansör Taşımacılığı 
Villa ulaşımı 
Banka transferi 
Kasa taşımak 
Asılı tekstil taşımacılığı 
Paketleme ve paketin açılması (paketlenmiş taşıma) 
Evden eve firmalardan eşya dâhil her türlü taşıma hizmetini almak mümkündür. Tüm şirketleri aynı sepete koyamayacağımız konusunda uyaralım. Bunun için araştırma yapmanız önemlidir. Tavsiyemiz size uzman incelemesi hizmeti veren ve ilinizde bulunan firmalarla anlaşma yapmanız olacaktır. 

Evden Eve Nakliyat Süreci Nasıl Olmalıdır? 
Değerleme hizmeti veren firmanın programı en iyi şekilde yapmış olduğu anlamına gelir. Sabah evinize gelen ekip, paketleyebilmek için etraftaki eşyaları toplamaya başlar. Ardından mobilya ve beyaz eşya montajını yapar. Bundan sonra bir ekip toplama işlemini yapar ve bir ekip paketleme ve taşımaya başlar. 
Eviniz 2. katta ise profesyonel ve ciddi bir nakliye firması kesinlikle asansör taşımacılığı yapmalıdır. Böylece hem zamandan tasarruf edilir hem de dar merdivenlerde eşyalarınızın zarar görme riski ortadan kalkar. Ne yapılır diye sorarsanız, evden eve nakliyat firmaları şunları yapmakla yükümlüdür; 
Mutfak eşyaları koleksiyonu 
Diğer küçük eşyaların toplanması 
Mobilya montajı 
Beyaz eşya montajı 
Ambalajlama 
Yükleme ve boşaltma 
Sigorta işlemleri 
Sözleşme işlemleri 
Uydu kurulumu 
Gayzerde kurulum 
Toplanan ve demonte edilen eşyalar yeni evde belirttiğiniz yerlere konur. Örneğin yatak odası dolabı yeni evde istediğiniz yere monte edilir. Bu işler için ekstra ücret ödemenize veya usta bulmanız gerekmez. 

Yorumlar (0)
Yenile