Menemen Kartal Nakliyat

Menemen Kartal Nakliyat

Hakkında

Sektöründe şehir iç ve şehir dışı olmak üzere Türkiye geneline hizmet getiren firmamız, yaptığı çalışmalarını titizlikle yürütmekte olup en iyi şekilde vermiş olduğu hizmetin karşılığını %100 müşteri memnuniyeti olarak geri almaktadır. Bildiğiniz gibi taşımacılık sektöründe de bir hali fazla korsan nakliye firması bulunmakta olup, bu firmalar hizmet noktasına güvensiz işlemler ile taşımacılık sağlamaktadır.  

Dolayısıyla böyle bir hizmet sırasında eşyalar zarar görmekte ve hizmet alan bireyler de normal olarak yaşadıkları olumsuzluk karşısında tepki vermektedir. Bu gibi durumlara ön vermeyecek profesyonelliğe sahip Kartal Nakliyat Menemen ilçesinde geniş bir müşteri portföyü edindiği gibi İzmir genelinde de adını duyurmayı başarmış durumdadır.  

Sektöründe lider konumda yürüyen firmamız, sizlere sunacağı hizmette en ince ayrıntıya varana dek hesap yaparak taşınması gereken eşyalarınızın zarar görmemesi adına tüm önlemleri alarak hareket etmektedir. Mesela kırılacak eşyalarınız veya ağır mobilyalarınız cinsine göre özel malzemeler ile paketlenerek tam kapsamlı koruma sağlandıktan sonra araca yüklenmektedir. Araçlarımız ise kapalı kasa özel dizayn edilmesinden ötürü de yine bir noktada koruma kalkanı görevi görmektedir. 

Geniş araç filomuz sayesinde eşyanıza uygun araç temini yapabilmek için nakliye öncesinde Menemen Kartal Nakliyat ekibi olarak tarafınıza ücretsiz olarak ekspertiz gönderiyor ve gerek paketleme gerekse araç konusunda doğru seçimler ile yol alarak sizleri maddi kayıplara karşı da koruma altına alıyoruz. 

Bunun yanı sıra teknik açıdan güçlü bir firma olan Menemen Nakliyat için hangi katta oturduğunuzun da bir önemi yoktur. Çünkü asansör sistemine sahip olan firmamız, yüksek katlarda oturan müşterilerinin taşınması güç olan eşyalarını kolayca aşağı indirmekte ve sorunsuzca araca yüklemesini gerçekleştirmektedir. 

Eşyalarınız paketlenip, araca yüklendikten sonra yeni adreste de aynı şekilde indirmesi ve taşınması gerçekleşerek, bununla beraber montaj ve yerleştirme işlemleri de personellerimiz tarafınca çözüme ulaştırılmaktadır. Kısacası bizlerle çalışmaya karar verdiğinizde evden eve nakliyat ile birlikte zaman içinde doğan ofis ve fabrika taşımacılığı, fuar taşımacılığı gibi her tür nakliye işlemlerinizin çözüme ulaştırılacağını bilmelisiniz.

Üstelik tarafınıza vereceğimiz her hizmette taşınacak eşya veya ağır yük olsun fark etmeksizin her ürününüzün nakliyesi sigorta kapsamında gerçekleşeceği için güvenli taşımacılık için bizlerle irtibat kurmanızı tavsiye ederiz. 

Yorumlar (0)
Yenile