Memoş Tarım Nakliyat

Memoş Tarım Nakliyat

Hakkında

Memoş Tarım Nakliyat

Viranşehir ilçesinde faaliyet gösteren ancak yurdun her yerine hizmeti bulunan Memoş Tarım Nakliyat firması Şanlıurfa Nakliye firmaları arasında ilk sırada gelen firmaların başında gelmektedir. 

Özellikle son yıllarda giderek artan korsan nakliye firmalarının çok fazla olmasından sonra işini hakkıyla yapan nakliyecilerin işlerinin önüne taş koyulduğunu gerçeğini biliyoruz. 

Ancak bu konuda korsan firmalar ile iş yapan müşterilerin de zaman içerisinde mağdur olmaları bizlere olan güvenin giderek artmasına neden olduğundan dolayı bizlerde müşteri memnuniyeti konusunda % 100 hizmet kalitesi ile sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

Firma olarak elimizde bulundurduğumuz Tüv ISO 9001 200 Belgesi , Hizmet Yeterlilik Belgesi , İş Sağlığı ve Güvenliği Belgesi , ISO TS 16949 Kaliteli Yönetim Sistemi Belgesi , ISO 9001 Kaliteli Yönetim Sitem belgesi ve Çevre yönetim belgesi ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 

Özellikle son yıllarda bu aldığımız bu belgeler ile müşterilerimize verdiğimiz taşımacılık hizmetinde son derece başarılı olan firmamız ile sizler de iletişime geçerek detaylı bilgilere erişme fırsatını yakalayabilirsiniz. 

En uygun fiyat garantisi ve % 100 müşteri memnuniyeti ile yola çıktığımız bu sektörde siz değerli müşterilerimize hizmetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. 

Bizler ile iletişime geçmeniz durumunda eşya taşımacılığı konusunda sizlere kısa süre içerisinde hizmet verecek olan firmamızın sunduğu kaliteli nakliye hizmeti kapsamından faydalanmak için bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyoruz. 

Paketleme , taşıma konusunda son teknoloji ürünleri kullanan ve müşterilerimizin eşyalarını titiz bir şekilde taşıma işlemi yapan Memoş Tarım Nakliyat firması ile çalışmak isteyen müşterilerimizin firma detaylarında bulunan iletişim numaralarından bizler ile iletişime geçmeleri durumunda sizlere en kısa sürede nakliyat hizmetinin verileceğini açıklamak istiyoruz.

Yorumlar (0)
Yenile