Malatya Öztuğrul Evden Eve Nakliyat

Malatya Öztuğrul Evden Eve Nakliyat

Hakkında

1992 Yılında kurulun firmamız nakliyat sektöründe çok eskilere dayanan bir deneyimi vardır arabacılık dan gelen firmamız yıllar geçtikçe kendini geliştirmiş ve büyümüştür şuan uluslar arası taşımacılık yapan firmamız 97 ülkeye nakliye yapmaktadır.

Sektörü devamlı araştıran şirketimiz yeniliklerden haberdar olmak için ülke, ülke gezmektedir diğer ülkelerde yapılan yenilikleri aynen Türkiye`de de kullanmaktayız son zamanlarda yaptığımız araştırmalar sonucu ülkemizde evden eve nakliyat sektörünün hızla büyüdüğü ve talebin arttığını gördükten sonra Malatya ilimizde bu yönde çalışmalara başladık 2008 yılında kurduğumuz Malatya evden eve nakliyat şirketi tüm şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmeti vermektedir.

Yılların verdiği deneyimleri bu sektörde de kullanmaya başladık müşteri potansiyelimizin yoğun olması nedeniyle de sektörde kısa zamanda adımızı duyurduk.

Evden eve nakliyat taşıması yapan ekibimiz işinde deneyimli kadrolu personeldir kesinlikle dışarıdan toplama eleman temin etmeyiz evden eve nakliye asansörlerimiz ile de tüm müşterilerimizden olumlu yorumlar almaktayız.
Bizimle eşyalarınız güven ellerde.


 

Yorumlar (0)
Yenile