Malatya Meltem Evden Eve Nakliyat

Malatya Meltem Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Malatya Meltem evden eve nakliyat hizmet sektöründe 10 yılı aşkın bir süredir hizmet vermekte müşteri memnuniyeti konusunda taviz vermeyen şirketimizin tüm elemanları kadrolu ve deneyimlidir.

Hizmetlerimiz arasında ofis, banka, kurum ve eşya paketleme hizmetlerimizde vardır ofis taşıma işinde firmamız Meltem nakliyat Malatya bölgesinde aranan nakliyat firması aline gelmiştir bir çok ofis taşıması gerçekleştiren şirketimiz referansları sayesinde müşteri potansiyeli devamlı artmaktadır.

Malatya Meltem evden eve nakliyat son zamanlarda ilimize müşterilerin devamlı istemesi ve sektörde artık kullanılması gerektiğinden 2 adet nakliyat asansörünü araçlarımıza kattık artık çok yüksek katlarda dahi hiç bir problem yaşamadan eşyalarınızın taşımasını gerçekleştiriyoruz.

2000 metre karelik depomuzla Malatya bölgesinde tüm nakliyatçı ve müşterilerimize hizmet vermekteyiz depomuz kendi içerisinde oda o da olup her odada kamera sistemleri mevcut böylelikle eşyalarınızı 24 saat internet sitemizden izleyebilirsiniz. Depo kiralama ücretlerimiz eşyanın duracağı güne göre hesaplanmaktadır minimum 30 gün kiralanabilen depolarımız yaz aylarında tamamen dolmaktadır yaz döneminde kiralama yapmayı düşünüyorsanız önceden rezervasyon yapmanız gerekmektedir.


Yorumlar (0)
Yenile