Lojides Taşımacılık

Lojides Taşımacılık

Hakkında

Lojides Lojistik ve taşımacılık

Taşımacılık sektörünün aslında son derece zorlu olduğunu ve kısa süre içerisinde gerçekleşmesinin uzman gerektirdiğini belirtmek isteriz. 

Diyarbakır da bulunan Lojides Lojistik ve taşımacılık olarak sizlere detaylı olarak bu konuda hizmet veren firmamızın iletişim numaralarından iletişime geçerek bu konuda hakkında detaylı bilgi alma fırsatını yakalamış olacaksınız. 

Bizler ile iletişime geçer geçmez eşyalarınızın taşınması konusunda gerekli olan malzemeleri ve materyalleri yollayarak bu konuda yardımcı oluyoruz. 

Özellikle eşya taşıma işlemi sırasında siz elinizi bile sürmeden arkadaşlarımızın bütün eşyalarınızı son derece düzenli bir şekilde paketleme işlemine başlamaktadır. 

Özellikle kırılacak olan eşyalarınıza son derece önem veren ekip çalışanlarımız ilk olarak bu işlemleri yapmaktadır. 

Uzun zamandır bu konuda elde ettiğimiz deneyimlerimizden sonra bu eşyalarınızı kolileme işlemi yaparken üzerine not düşüyoruz. 

Bu işlemler sona erdikten sonra montaj kısmı bulunan ve son derece zor olan eşyalarınızın sökme işlemine başlayarak taşınması sırasında meydana gelecek olan sorunları gidermek için paketleme işlemini yapıyoruz. 

Bu işlemden sonra da kaba olan eşyalarınızı yatak odanızı, kanepelerinizi, koltuk takımlarınızı paketleyerek aracımıza taşıma işlemine başlıyoruz.

Bu işlemleri yaparken sizin eşyalarınızı kendi eşyalarımız gibi bakarak zarar gelmemesi adına her türlü önlemi alıyoruz ve aracımıza bu şekilde taşıyoruz. 

Aracımıza taşıdıktan sonra eşyalarınızı yerleştirme işlemini de güvenli bir şekilde yerleştirerek taşınması gereken adrese taşıma işlemini yapıyoruz.

Bu işlemleri yaptıktan sonra yeni adresinize eşyalarınızı getirdiğimiz andan itibaren sizlerin istekleri doğrultusunda tekrar taşıma işlemine başlıyoruz. 

Son derece önemli olan bu işlemleri yaptıktan sonra sizler için büyük bir sorun olan nakliye konusu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturarak bu konuda sizleri mutlu etmeye çalışan firmamız ile çalıştığınız için siz değerli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.

Yorumlar (0)
Yenile