Koyuncuoğlu Nakliyat

Koyuncuoğlu Nakliyat

Hakkında

Türkiye nin hemen her şehrinden farklı illerdeki şehirlere evden eve taşımacılık hizmetiyle eşyalarınızı sorunsuz taşımaya hazır olan firmamız, uzun yıllardır sektörde yer almasından ötürü yeterli deneyim ve uzmanlığı kazanmış şekilde sizlerin karşısına çıkmaktadır. Bugün modern taşımacılığın getirilerinden biri olan asansör sistemi ile sadece giriş katlara değil yüksek katlara da sıkıntısız hizmet sağlanabilmektedir. 

Mesela 4. Katta oturuyorsanız normal şartlarda beden gücüne dayalı taşınacak eşyalarınız asansör ile gerekli muhafaza yapıldıktan sonra daireden indirilir ve hiçbir şekilde zarar görmeden nakliye aracına yüklenir. Bu sistem önceden gelişen hem personel hem de eşyaların zarar görmesi durumunu ortadan kaldırdığı için her açıdan kazanç sağlamaktadır. Sizlere sunulan Evden Eve Nakliyat hizmetinde tek avantaj tabi ki asansör sistemi değildir.


Eşyalarınız gerekli analizler yapıldıktan sonra sözleşme eşliğinde sigortalanır ve nakliye esnasında olası tüm olumsuzlukların tarafınıza yansıtılmayacağının garantisi verilir. Hizmet bedeli konusunda takdir edersiniz ki 1+1 daire 3+1 veya 4+1 gibi geniş dairelerin taşınma bedeli bir olmayacaktır. Eşya yoğunluğundan kat sayısı ve mesafe gibi çeşitli unsurlar Nakliye Fiyatları konusunda artış sağlayan hususlardır. 

Daha net bir açıklama yapmak gerekirse 1+1 dairenin eşyası küçük bir kamyonet ile taşınabilirken 3+1 daire için daha kapsamlı ve geniş bir araç gerekecektir. Ayrıca küçük bir dairenin 2-3 personelle nakliyesi çözülürken, alan büyüdükçe personel sayısının artması fiyata yansıyacaktır. 

Ancak genel olarak ele aldığımızda Denizli Evden Eve Nakliyat hizmetimizde sizlere en verimli çalışmayı en uygun fiyat aralığında sunabilmek için doğru adımlarla çözüm önerileri getirmekteyiz. 

Sadece ev taşımacılığında değil banka, okul, hastane, ofis gibi aklınıza gelebilen her alanın nakliyat işleminde titizlikle çalışabilecek kapasiteye sahip firmamız, sorunsuz şekilde sizlerin yanında yer alacaktır. Denizli bölgesinde oturuyor ve bulunduğunuz muhitte başka bir daireye geçmek istiyorsanız, gerekli ayarlamalar yapılarak 1 gün içinde yeni dairenize geçişinizi sağlayabilmekteyiz. 

Aynı şekilde mesafeye bağlı olarak şehirlerarası nakliyat işlemlerinizde de olabilen en kısa sürede taşınma işleminizi çözüme ulaştırmaktayız. Dilerseniz eşyalarınızın paketleme işlemi de personellerimiz tarafından uzmanlıkla yapılmaktadır. Detaylı bilgi için bizleri arayabilir, sizler için üst düzey bir hizmet organize edebilmemiz için öncü olabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile