KONYA DENİZ NAKLİYAT

KONYA DENİZ NAKLİYAT

Hakkında

Konya evden eve taşımacılığının tecrübeli ismi Konya Deniz Nakliyat, kurulduğu 90 lı yıllardan bu yana faaliyet gösterdiği taşımacılık sektöründe güvenin adresi oldu. Evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, paketleme hizmetleriyle hem Konya içinde hem de Türkiye nin her yerine güvenli ve tam zamanında teslimat anlayışıyla yoluna devam ediyor. 

Doğru Hizmet İçin Doğru ve ücretsiz Ekspertiz Hizmetleri
Evden eve taşımacılığın doğru tanımlanması, nakliyat sektörünün belki de en büyük sorunlarından biri. Evden eve nakliyat öncelikle eşyalarınızın evinizden alındığı haliyle yeni yerlerine güvenle ve tam zamanında ulaştırılmasını gerektirir. 

Bu nedenle tüm taşımacılık hizmetlerimiz firmamızın sigortası kapsamındadır. Eşyalarınız emin ellerde ve güvenle taşınmaktadır. İhtiyacınız olan büyüklükteki kamyonlarımızın işe koşulmasıyla eşya miktarına göre oluşabilecek en uygun fiyatlarla nakliyat işleriniz için alternatifler sunulur. Tüm bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır. 

Kaliteli Evden Eve Nakliyat İçin Kaliteli Paketleme Gerekir
Konya evden eve nakliyat hizmetlerinde tecrübenin adresi Konya Deniz Nakliyat, müşteri memnuniyetine ve işinin ciddiyetine inanan uzman kadrosuyla, tüm eşyalarınızın cinsine uygun paketleme işlemlerini özenle yapar. Büyük aynalar, mermer bloklar için tahta kafes uygulamasının yanı sıra, özen gerektiren beyaz eşyalar ve mobilyalar için boncuklu naylonlar kullanılmaktadır. 

Daha hassas eşyalarınız için tedirgin olmanıza gerek yok. Cam ve porselenleriniz sizin için olduğu kadar artık bizim için de önemli. Tüm cam ve porselenler özenle sarılarak tekrar kolilenir ve doğru istifleme yapılarak en uygun nakliye koşullarına sahip olur. 

Müşteri Memnuniyeti Bizim İçin Önemli
Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetinin gücüne olan inancını kaybetmeyen Konya Deniz Nakliyat, sunduğu standart hizmetlerin yanında müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmayı kendine ilke edinmiştir. Böylece memnun ve referans müşterilerine her gün bir yenisini ekleyerek Konya da büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. 

Hemen iletişime geçerek evden eve nakliyatta güler yüzlü ve kaliteli hizmet avantajlarımızı en uygun fiyat garantisiyle buluşturan firmamızla tanışabilirsiniz.*********** numaralı telefonu arayarak, şehir içi ve şehirler arası nakliyat, evden eve nakliyat, paketleme, ofis ve büro nakliyesi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile