Kırıkkale Dursun Evden Eve Nakliyat

Kırıkkale Dursun Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Firmamız özellikle Kırıkkale’de evden eve nakliyat sektörde öncü kuruluşlardan birisidir. Bizi ön planda ve daha kaliteli kılan en büyük özelliğimiz ise müşteri memnuniyetini her zaman hat safhada tutma gayretimizdir.

DURSUN TAŞIMACILIK ile eşyalarınızın nakliye işlemi boyunca emin ellerde olduğunu belirtmek isteriz. Taşıma işlemi süresince özen göstermemizin yanı sıra her ihtimale karşı eşyalarınızı sigortalıyoruz ve tam güvenli bir nakliye işlemi gerçekleştiriyoruz…

Evden eve nakliyatta taşıma işlemini gerçekleştirmeden önce evinize ekspertiz elemanlarımızı göndererek eşyalarınızı inceler ve ona göre araç temin edilir ve sigorta bedelini uygun şekilde hazırlayıp sözleşme imzalanır. Bu sayede eşyalarınız nakliyat süresince sigortalanmış olur. Evden eve nakliyat ve diğer nakliye işlerinde sigorta işlemi kuşkusuz çok önemlidir.

DURSUN TAŞIMACILIK eşyalarınıza özen göstererek bir yerden diğer yere taşır. Sigorta poliçesi imzalandıktan sonra uzman kadromuz ile eşyalarınız evinizde de monte edilerek paketlenir ve muntazam bir şekilde araçlarımıza istif edilir. Eşyaları yerleştirirken de yine aynı şekilde araçtan muntazam bir şekilde indirerek özenle yerine yerleştirir ve monte ederiz.

Kırıkkale evden eve nakliyat firmaları
evden eve Kırıkkale
evden eve nakliyat Kırıkkale
nakliyat Kırıkkale
evden eve nakliyat fiyatları Kırıkkale
nakliyatçılar Kırıkkale
evden eve taşımacılık Kırıkkale
ev taşıma Kırıkkale
evden eve nakliye Kırıkkale
evden eve nakliyat firmaları Kırıkkale
Kırıkkale evden eve nakliyat


Yorumlar (0)
Yenile