Kent Nakliyat

Kent Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektöründe geniş araç filosu ve uzman bir ekiple yer alan firmamız, sizlere teknolojinin bizlere sağladığı imkanlar dahilinde üstün kaliteli bir hizmeti sunmaktadır. Takdir edersiniz ki taşımacılık işlemi son derece özen ve titizlik gerektiren çalışmaları içermektedir. Gelişi güzel yapılan her uygulama hizmet noktasında maddi ve manevi zararlara yol açacağından Nakliyat gereksinimleri tartışmasız uzman ekipler aracılığıyla ele alınmalıdır. 

Bu sebeple Kent Nakliyat firması olarak bizler bünyemizde çalışan tüm takım arkadaşlarımıza gerekli deneyimi kazandırdıktan sonra sizlerin karşısına çıkarıyor ve sağlıklı bir hizmet vermelerini sağlıyoruz. Sizlerin memnun olmayacağı her ayrıntıdan kaçınarak, isteklerinizi en iyi şekilde analiz edip en doğru çözüm önerisiyle yaklaşımda bulunuyoruz. 

Kaç odalı bir evde oturduğunuzun ya da binanızın kaçıncı katında yer aldığınızın bizler için önemi bulunmamaktadır. Çünkü yeterli donanıma sahip olduğumuz için her koşulda sizlere yardımcı olabilmekteyiz. Daha iyi bir hizmeti sunabilmek için sonradan oluşabilecek tüm sorunları başta yaptığımız tespit işlemiyle engelliyoruz. Yani Tokat Nakliyat firmamızla iletişime geçtiğinizde adresinize ücretsiz ekspertiz gönderiyor ve mevcut koşullarınızın tamamını inceleterek, hizmet bedelini belirtiyoruz. 

Böylece karşılıklı çok daha kolay anlaşamaya vardığımız gibi birde sonradan sürpriz tutarlar ile can sıkıntısı yaratmıyoruz. Bünyemizde bulunan asansör sistemi yüksek katta oturan bireylerin kolay şekilde eşya transferinin yapılmasına ön verir. Cam veya balkondan paketlendikten sonra kolayca indirilen eşyalar, hasara uğratılmadan nakliye aracına yüklenir ve yeni adrese sorunsuz şekilde götürülür.
 

Firmamızdan ister sadece nakliye isterseniz de paketleme, sökme, kurulum ve montaj hizmeti de alabilirsiniz. Yani Tokat Kent Nakliyat dilerseniz eşyanıza el sürmeden yeni adresinize geçişinizi sağlayabilmektedir. Merak ettiğiniz fiyat konusunda ise Tokat ilinde başka bir ilçeye geçişinizle Tokat dışında bir ile geçişiniz arasında fark vardır. 

Ayrıca eşya yoğunluğunuz ve kat sayınız gibi detaylarda fiyatta değişikliğe neden olan ayrıntılardır. Bu nedenle fiyat açısından net bir rakam belirtmek mümkün olmayacaktır. Ancak olabilen en uygun koşullarda sizlere yardımcı olacağımızı belirtebiliriz. Detaylı bilgi için bizleri arayarak, merak ettiklerinize net bir şekilde yanıt alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile