Kars Sarıkamışlılar Evden Eve Nakliyat

Kars Sarıkamışlılar Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Yükünüz veya eviniz nerede olursa olsun Sarıkamışlılar evden eve de her zaman bir nakliye aracımız vardır. Gerek Karsdan diğer şehirlere, gerekse diğer şehirlerden Kars\'ya evden eve nakliyat ve taşıma hizmetleri sorunsuz ve sigortalı olarak vermekteyiz.

Evden eve nakliyat başlı başına bir organizasyon işidir.Sarıkamışlılar    aradığınızda evden eve nakliyat talebinizin olduğunu söylediğinizde sizi evden eve nakliyat bölümünden bir müşteri temsilcimiz yardımcı olacaktır. Bu kişi evden eve nakliyat konusunda uzman ve baştan sona nakliyat işlerinizi koordine edecek olan müşteri temsilcimizdir.

Müşteri temsilcimiz sizinle yaptığı görüşme üzerine müsait olduğunuz bir zamanda taşınacak olan eve gelerek ön inceleme yapmaktadır. Eşyanın durumu, kullanılacak olan malzeme seçimi ve kullanılacak işçi sayısı gibi bir takım teknik konuyu hesaplayarak size daha önce telefonda verdiği ortalama fiyat üzerinden son değerlendirmesini yapmaktadır. Bu görüşme sizin istek ve dilekleriniz içinde önemli olmaktadır.

Anlaşma sağlandığı takdirde sözleşme yapılarak iş resmiyete dökülecektir. Belirlenen gün ve saatte belirlenen araç ve ekip evinizde olacaktır. Eşyalarınız ambalajlanması paketlenmesi işlemleri sonucu aracımıza yerleştirilir. Size verilen gün ve saate yeni evinizde eşyalarının yerleşmeye başlar.

Evinizi paketleyen ambalajlayan arkadaşlar yeni evinizde tekrar yerleştirmesini yaparlar.Sarıkamışlılar ile taşınan bütün eşyalarınız sigorta poliçesi kapsamında olup olası bir hasar durumunda, hasar tespitinde bulunulmakta ve en kısa sürede zararınız karşılanmaktadır.

Ayrıca Sarıkamışlılar olarak her bir personelimizi sigorta poliçesi olarak görmekteyiz. Çünkü biz ve ekibimiz sadece eşyalarınızı değil onların yanında anılarınızı sevinç ve hüzünlerinizde taşıdığımızın bilincindeyiz. Her taşıma işlemine bu hassasiyetle başlar ve hayatınızın bundan sonrasını sürdüreceğiniz yeni mekânınızda aynı hassasiyetle sona erdiririz

kars evden eve nakliyat firmaları
evden eve kars
evden eve nakliyat kars
nakliyat kars
evden eve nakliyat fiyatları kars
nakliyatcılar kars

Yorumlar (0)
Yenile