Kars Merkez Nakliyat

Kars Merkez Nakliyat

Hakkında

Ev sahibi ya da kiracı olsun ayırt etmeksizin günümüzde hemen herkes ev değiştirme işlemine başvurabilir. Okul, iş, eğitim veya daha modern bir çevre gibi sayılabilir etkenlerden ötürü doğan taşınma ihtiyaçlarında, yeni yaşam alanına karar verildikten sonra ilk yapılması gereken tabi ki doğru nakliyat firmasına ulaşabilmektir. 

Peki, nakliyat firması seçerken ne yapmak gerekir? Firmanın profesyonelliğini araştırmak gerekir diyebiliriz. Yani bu işi uzmanlıkla yapan her Evden Eve Nakliyat firmasının ev eşyası taşıma K1 yetki belgesi olmalıdır. 

Bunun yanı sıra geçmişte yaşanan talihsiz eşya deformelerine karşın eşyaları sigorta kapsamında sözleşmeli şekilde taşımalı ve müşterisine en başta güven duygusunu aşılamalıdır. Bünyesinde asansör gibi teknolojinin sağladığı kolaylıklara yer vermeli ve profesyonel bir ekiple hareket etmelidir. 

Belirttiğimiz hususlar nakliyat firmalarında olmazsa olmaz niteliklerdir. Dolayısıyla firma seçimi yapmadan evvel çalışmayı düşündüğünüz firmanın geçmişini müşteri yorumlarına bakarak analiz edebilir, sahip olduğu teknik donanımı sorgulayabilirsiniz. 

Bizler Kars Merkez Nakliyat olarak bu hususların hepsine hakim bir firma olup, sizlere Kars merkez olmak üzere Türkiye genelinde hizmet sağlama potansiyeline sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. Geniş araç filomuz ve geniş kadromuz ile bizlere ulaştığınızda tarafınıza 3-5 hafta sonrasına gün vermez olabilen en kısa sürede taşınmanızı gerçekleştirmek isteriz. 

Dairenizin büyüklüğü ve eşya yoğunluğuna bağlı olarak personel ile araç yönlendirmesi yapar, nakliye gününde en ufak bir aksaklığa yer vermeden eşyalarınızın yeni adresinize geçişini gerçekleştiririz. 

Takdir edersiniz ki, bugün iki ayrı 3+1 dairenin metrekaresi arasında ciddi farklar oluşabilmektedir. 

Buna bağlı olarak dairede yer alan eşya yoğunlukları da değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle nakliye ücretleri konusunda hizmet noktasında tespit yapmadan evvel bir fiyat vermek doğru olmayacaktır. Biz Kars Merkez Evden Eve Nakliyat ile çalışmayı düşündüğünüzde, konumunuza ekspertiz gönderip, tüm detayların netleşmesini sağlıyor ve karşılıklı belirlediğimiz nakliye tarihinde eşyalarınıza sigorta yaparak sözleşmeli şekilde transferini sağlıyoruz. 

Dilerseniz eşyalarınızın paketlemesinden söküm, kurulum ile yerleştirmesine kadar üstlenebiliyor, memnun kalacağınız bir hizmeti sizlere sağlıyoruz. 

Eşyalarınızın hasar görmeden hızlı bir şekilde yeni dairenize geçmesini isterseniz, bizleri haftanın her günü ziyaret edebilir veya iletişim numaralarımızdan arayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yenile