Karaburun Gündoğan Nakliyat

Karaburun Gündoğan Nakliyat

Hakkında

İşinin ehli uzman bir kadro ile Türkiye nin dört bir köşesine uzanacak potansiyele sahip olan firmamız, uzun yıllardır nakliyat sektörü içinde var olmasından ötürü ciddi bir deneyim kazanmış ve bugün sizlere üstün kalitede bir hizmeti verme imkanına erişmiştir. 

Eğitimli personellerimizle günün her saatinde hizmet taleplerinizi almakta ve bulunduğunuz noktaya ücretsiz ekspertiz ekibi yönlendirerek ihtiyaçlarınızı eksiksiz şekilde belirlemekteyiz. 

Normal şartlarda zorlu bir süreç olan taşınma durumunu sistemli ve titizlikle yürütüyor oluşumuz, sizlere ciddi ölçüde avantaj sağlarken hızlı şekilde yeni yaşam alanınızda düzen kurmanıza da yardımcı olmaktadır. 

Dolayısıyla Karaburun Nakliyat ekibi ile sıkıntısız bir taşımacılık hizmeti alacağınızı garanti ederek bunun göstergesi olarak da eşyalarınızın sigorta kapsamında nakliyesini gerçekleştirdiğimizi belirtmek istiyoruz. 

Bünyemizde asansör sistemini kazandırdığımız için kaçıncı katta konakladığınızın bizler için önemi yoktur. Önceliğimiz eşyalarınızın taşınma esnasında zarar görmesini engellemek olduğu için paketleme işlemini en iyi şekilde gerçekleştirmektir. Titizlikle eşyanıza özel yapılan paketleme uygulamasının ardından ağır eşyalarınız asansör sistemi ile aşağı indirilir ve düzenli şekilde bütün eşyalarınız aracımıza yerleştirilir. Mevcut evinizdeki eşyaların paketleme ve boşaltma ile araca yerleştirme işlemi bittikten sonra belirttiğiniz yeni adresinize doğru ekibimiz yol alacaktır. 

Orada da aynı itine ile çalışmalarını sürdürecek olan Gündoğan Nakliyat personellerimiz, eşyalarınızı evinize çıkarttıktan sonra tabi ki öylece bırakıp gitmeyecektir. Montaj gerekli olan eşyalarınızın kurulumu gerçekleşir ve yerleştirme yapılarak evinizden personellerimiz ayrılır. 

Bu sayede gözünüzde büyüttüğünüz taşınma işlemi aslında gün içinde sizler hiç yorulmadan hızlı ve sorunsuzca halledilmiş olacaktır. Profesyonelce hizmet veren Karaburun Gündoğan Nakliyat firmamızla iletişim kurabilir, ister ilçe içinde isterseniz de il ve ya il dışına ihtiyaç duyduğunuz nakliye istemlerinizin kolayca çözüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 

Evden eve taşımacılık konusunda bir hayli uzmanlık kazanmış olan kadromuz aynı şekilde ağır yük taşımacılığı, fuar ve stand nakliyesi, ofis ile fabrika taşınması gibi durumlarda da işlemlerinizi ustalıkla yapacağından hiç şüpheniz olmasın. Fiyat açısından da oldukça makul bir rakam aralığında hizmet veren kuruluşumuz, sizleri maddi ve manevi kayıplara karşı korumaya alacağından ötürü güvenle irtibat sağlayabilir, uygun fiyata kaliteli hizmet avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yenile