Karaburç Nakliyat

Karaburç Nakliyat

Hakkında

Karaburc Nakliyat

Şanlıurfa Merkez de hizmetlerine hız kesmeden devam eden Karaburc Nakliyat olarak sizlere sunduğumuz kaliteli hizmetten faydalanmak için iletişim numaralarımızdan iletişime geçmeniz durumunda sizlere en yakın sürede ekspertizimi yollayarak işlemlerinizin başlamasına yardımcı olacağız.

Elinde sertifika bulunduran ender firmaların başında gelen Karaburç Nakliyat olarak K1 ve C2 taşımacılık belgeleri ile hizmet verdiğimizi açıklamak istiyoruz. Özellikle yurdun her yerine yaptığımız her türlü nakliyat işlemlerini sorunsuz bir şekilde yerine getiren firmamız siz değerli müşterilerimizin taleplerini karşılamak için her geçen bünyesine yeni araçlar kazandırmaktadır. 

17 yıldır Şanlıurfa da hizmet veren ve bu alanda en gözde firmaların başında gelen Karaburç Nakliyat firmamızın özellikle elinde bulundurduğu son model araçlar taşımacılık sırasında en ufak sorunların ortadan kalmasına neden olmaktadır. Bu konuda araçlarımızı özel taşımacılık hizmetler sınıfına göre dizayn ettiren firmamızın eşyalarınızın taşınması sırasında en ufak sorunlar ile karşılaşmamak için özel olarak tasarlanmıştır. 

Taşınma işlemine başlamadan önce eşyalarınızın genel durumuna bakan arkadaşımızın bizlere sunduğu bilgilere göre sizlerin ihtiyacı olan personeli temin eden firmamız eşyalarınızın taşınması için sizlerin hizmetine sunmaktadır. Gelen arkadaşlarımızın işinde uzman olması ve bugüne kadar yaptığı taşıma işlemleri sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmaması sizler için oldukça önemli bir detaydır.

Gelen ekip arkadaşlarımız ilk olarak işlemlerin hızlı yürümesi için taşınma sırasında sorun oluşturacak olan eşyaları kısa süre içerisinde araçlarımıza en uygun şekilde yükleyerek hızlı bir nakliyat hizmeti sunmaktadır. 

Bu işlemden sonra kaba olan koltuk , kanepe , yatak odası gibi eşyalarınızı taşıyacak olan firma çalışanlarımız bu eşyalarınızı taşımadan önce son derece önemli olan paketleme işlemini kısa süre içerisinde yapacaktır. Paketleme işleminden sonra aracımıza taşınacak olan eşyalarınız güvenli bir şekilde yeni adresinize teslim edilecektir. 

Yorumlar (0)
Yenile