Kaleli Asansörlü Nakliyat

Kaleli Asansörlü Nakliyat

Hakkında

Taşınma esnasında ve sonrasında yaşanabilir birçok sıkıntı bulunmaktadır. Mesela bir ev eşyasının amatör kişiler tarafından taşınması demek, yanlış uygulamalarla pek çok zarara yol açılabileceği anlamına gelmektedir. 

Şöyle ki, diyelim demonte kurulup sökülebilen bir masanın vidasında oluşan yalamadan ötürü personel bunu yeterli teknik bilgiye sahip olmadığından ötürü açamaz ve açmakla uğraşırken masanın kırılmasına neden olabilir. 

Beyaz eşya gruplarında yapılan yanlış bağlantı durumları ise cihazların mekanik kısmında büyük problemlere yol açabilir. Bunlar gibi sayılabilir çeşitli sıkıntılar ise kişilere maddi ve manevi kayıplar getirir. 

Dolayısıyla Adıyaman Kaleli Nakliyat olarak bu tür problemlere ön vermeyecek nitelikte verdiğimiz hizmetimizde tüm personelimizin eğitimli ve deneyimli kişilerden oluştuğunu söyleyebiliriz.
 

Eğer ki, eşyalarınızı kendiniz paketleyecekseniz mutlaka üzerine kırılacak ve benzeri şekilde koli içindeki malzemeyi belirtmeniz gereklidir. Ancak tarafımızdan paketleme, kurulum ve montaj hizmeti alacaksanız, bu durumda zaten eşyalarınız özel ambalaj malzemeleriyle paketleneceğinden ötürü yüksek koruma sağlanacağını bilmelisiniz.

Ayrıca eşyalarınızı kendiniz paketleyecekseniz ihtiyaç duyacağınız koli, koli bandı, streç film, battaniye gibi gereksinimleri bizlerden talep ederek paketleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Biz Adıyaman Evden Eve Nakliyat firması olarak sizlere kaliteli bir hizmet için sektörümüzün hereketliliği olan her detaya sahip bir kuruluşuz. 

Yani ev eşyası taşıma yetki belgesi, aynı şekilde ofis eşyası taşıma yetki belgesine sahip olduğumuz için bizlerle tanıştığınızda bu belgeleri sizlere sunabiliriz. Araçlarımız taşınacak eşya yoğunluğuna bağlı olarak gerekli büyüklüklerdedir. Az eşyalı bir daire için küçük araç, fazlaca eşya yoğunluğuna sahip bir daire için büyük araç temin edebilmekteyiz.
 

Eşyalarınızı sigortalı ve sözleşmeli şekilde taşıyacağımızdan ötürü herhangi bir deforme ya da kaza durumlarında maddi hasarın tamamı Evden Eve Nakliyat firmamıza aittir ve sizlere en ufak şekilde kayıp yansıtılmamaktadır. 

Bizlerle tanışıp anlaşmaya vardığınız vakit, belirttiğimiz hizmet bedeli ne ise taşınmanızın gerçekleşmesi sonucunda bizlere ödeyeceğiniz tutar da o olacaktır. Kısacası ekstra kötü sürprizlere yer vermeden profesyonelce çalışma prosedürüne sadık kalan firmamız, tarafınıza yüz güldüren bir hizmet verip, yeni yaşam alanınıza mutlu şekilde geçişinizi sağlayacaktır. 

Yorumlar (0)
Yenile