Kahvecioğlu Nakliyat

Kahvecioğlu Nakliyat

Hakkında

Sultanbeyli Fatih Bulvarında bulunan büromuz bütün müşterilerimize emniyet vermekteyiz
Nakliyecilik sektörünün önder firmalarından Kahvecioğlu Nakliyat; Sultanbeyli de gerçekleştirdiğimiz itimat edilir, nitelikli, süresinde, süratli ve tecrübeli ekibimizle beraber, çağdaş vasıtalarımızla hizmetlerimizi İstanbul un tüm ilçelerine ve Türkiye nin her ilinin dört bir köşesine vermekten ötürü gurur duymaktayız.      

Kahvecioğlu  Nakliyat ın siz kıymetli müşterilerimize sunduğu hizmetlerimizi gerçekleştirirken sizin memnuniyetini ve emniyetini en ön planda tutmaktayız. Dinamik ve oturmuş kadromuzla, çağdaş olan vasıta ve ekipmanlarımızla Sultanbeyli ilçesinde bulunan ev, büro-ofis, kurumsal yerler, fabrikalar, dershaneler, özel kurumlar, parça eşyaların taşınmasını itimat edilir, nitelikli, süratli, süresinde yapmaktayız. Size sunmak istediğimiz hizmetler İdeal fiyat siyasetiyle sağlanmaktadır.

Kahvecioğlu  Nakliyat olarak Sultanbeyli de nakliye prosedürlerini gerçekleştirdiğimiz birçok hizmetlerimizde; Sultanbeyli den İstanbul un tüm ilçelerine ve Türkiye nin her bir ilinin en ücra köşelerine kadar nitelikten, emniyet den, müşterilerimizin memnuniyetini taviz vermeden, herhangi bir endişeyi fikirlerinizde barındırmaktan, profesyonel ekibimiz ve çağdaş vasıtalarımızla sağlamaktayız.                              

Taşınmaya karar verilen ve Kahvecioğlu  Nakliyat ile telefon, e-posta, internet üstünden irtibata geçtiğiniz taktirde, sizin seçtiğiniz gün ve saatte firmamızın yapısında bulunan tecrübeli uzman servisimizi para ödemeden yönlendirmekteyiz.

Sizlere sunduğumuz bedava uzman hizmetimizin rapor ederi tarafında taşınacak eşya ve ürünler bir liste durumunda hazırlanır. Tüm eşya ve ürünlerin özelliklerine göre hazırlanan listeye göre firmamız taşınma uygulamasını analiz eder.

Analize göre taşınacak yer içerisinde vazife alacak tecrübeli personel adedi, aracın ebat ve adedi, eşya ve ürünleriniz için kullanılacak olan ambalajlama ve paketleme malzemesinin türü ve oranı, gerekiyorsa asansörlü sistem için analiz çalışması belirlenir.

Bu bulgular siz kıymetli müşterilerimize ifade edildikten ve sonrasında da sözleşme hazırlanıp imzalandıktan sonra taşınma için belirti edilen tarihte hizmetimizi sizlere veririz.

Taşınma günü ev içinde verilecek hizmetlerimiz alçakta bildirdiğimiz gibi olacaktır.
1- Kahvecioğlu Nakliyat yapısında bulunan tecrübeli personellerimiz doğrulusunda öncelikle de monte ve montaj çalışmaları olacaktır. Taşınması çoktan zor ve kapıdan geçmesi olası olmayan eşyalarınızın de montesi yapılarak herhangi bir problemle karşılaşmamız söz hususu olmayacaktır. Gardırop, salon takımları, vestiyerler vb. eşyalar de monte edildikten sonra parçaların özelliklerine göre ambalajlama ve paketleme prosedürleri gerçekleşmektedir. 

De monte edilen eşyalarınız yeni yerleşim kısmında aynı hassasiyetle monte edilecektir.
2-Beyaz eşyalarınızın ilk evvel ambalajlama kağıtlarına sarılarak, üstlerine de bir kat havalı naylon sarılarak taşınmaya hazır duruma getirilir.
3-Elektronik eşyalarınız bizler için en fazla hassasiyet ve özen gözler önüne serdiğimiz eşya kümelerindendir. Her bir elektronik eşya özenle ambalajlama ve paketleme düzenine dahil edilecektir.

4-Kırılması olasılık olan eşyalarınız özel köpüklü karton koliler içerisinde taşınarak bu gibi problemlerin yaşanmaması adına özen göstermekteyiz. Her bir cam eşya ayrı ayrı sarılarak paketleme düzenini sağlıyoruz.

5-Şehirler içi ve kentler arası tüm evden eve taşımacılık hizmetlerimizde firmamızla uyuşmalı olan sigorta firmalarıyla çalışmaktayız ve her taşıma prosedürünü sigortalı olarak gerçekleştirmekteyiz.
Sultanbeyli ilçesinde sizin gereksiniminiz tarafında birçok nakliyat prosedürlerinizi Kahvecioğlu Nakliyat  olarak yapmaktayız.
 

Yorumlar (0)
Yenile