İZMİR MAVİ EGE NAKLİYAT

İZMİR MAVİ EGE NAKLİYAT

Hakkında

İZMİR MAVİ EGE NAKLİYAT
İzmir in evden eve nakliyat konusunda tecrübesini ekonomik çözümleriyle birleştiren Mavi Ege Nakliyat, müşteri memnuniyetinin bilincindeki ekibiyle, İzmir içindeki tüm evden eve nakliye ihtiyaçlarınıza çok uygun ve ekonomik çözümler sunmaktan gurur duyuyor. 

Evden Eve Taşımacılıkta Tecrübe ve Ekip Çalışması
Firma personelimiz yılların verdiği tecrübeye sahip, işinin bilincinde ve değer verdiğiniz tüm eşyaların değerini kaybetmeden taşınması için çaba harcıyor. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda onların ihtiyaçlarını belirleyerek onlara en ekonomik yolu sunan ekspertiz hizmetlerimizle tanışarak daha evinizi taşımadan kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Evden Eve Nakliyatta Doğru Paketleme Hizmeti Sunuyoruz
Ev ya da ofis taşımacılığının ilk ve en önemli konularından biri de paketleme işlemleri oluyor. Doğru şekilde paketlenmeyen beyaz eşyalar, mobilyalar ya da cam ve porselenlerin taşınmadan olumsuz etkilenmemesi mümkün değil. Bu nedenle Mavi Ege Nakliyat olarak eşyalarınızın tamamı eksiksiz ve profesyonel ekibimiz tarafından özenle sarılarak, bağlanarak taşınmaya hazır hale getirilmektedir. Böylece taşınma sırasında hiçbir ailenin istemeyeceği sürprizlerle karşılaşmadan, mobilyalarınızı, beyaz eşyalarınızı olabilecek en hassas şekilde taşıyoruz.

Birinci Önceliğimiz Müşteri Memnuniyeti
İzmir Mavi Ege Nakliyat olarak sunduğumuz kaliteli hizmeti müşterilerimizin memnuniyetiyle birleştirmek için çalışıyoruz. Evden eve nakliyat için eşyalarınızı kendi eşyalarıymış gibi özenle paketleyerek olabilecek en hassas şekilde taşıma gayretindeki personelimiz, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda çok daha ekonomik ve akılcıl çözümler sunuyor. İş disiplininden ayrılmadan, müşterilerimizin evden eve nakliyat ihtiyaçlarında güler yüzlü hizmet ve üst düzey müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. 

Asansör Taşımacılığıyla Nakliye İşlerini Kolaylaştırıyoruz
Mavi Ege Nakliyat firmamız bünyesinde hizmet verdiğimiz asansör taşımacılık hizmetleri, yüksek katlı binalarda merdiven taşımacılığının ağır ve zahmetli bir iş olmasının önüne geçerek, müşterilerimizin eşyalarının en güvenli ve özenli olarak taşınmasını sağlıyor. Apartmanlarda taşınma sırasında asansör kullanımının yasaklanması, ya da asansör olmayışı nedeniyle dar merdivenlerden yapılacak taşıma işlemleri pek çok eşyanın çizilmesine, hasar görmesine neden olabiliyor. 

Firmamızın sunduğu asansör taşımacılık hizmetiyle artık dar merdivenlerden taşınan eşyaların uğradıkları zararları en aza indiriyor. Çok daha kaliteli bir hizmeti çok daha hızlı olarak sunuyoruz. 

Yorumlar (0)
Yenile