İzmir Doğan Nakliyat

İzmir Doğan Nakliyat

Hakkında

Türkiye nin güzide illerinden biri olan İzmir, oldukça kalabalık bir nüfusa sahip olmakla birlikte gerek yerli halkı gerekse dışarıdan göç durumlarına sürekli açık bir bölge olarak bilinmektedir. 

Yani bugün İzmir e tatile giden bireylerden birçoğu bölgeye yerleşmeye karar vermekte ve herhangi bir ilden evini İzmir in beğendiği bir bölgesindeki eve taşıyabilmektedir. Bu noktada devreye giren İzmir Doğan Nakliyat, garantili taşımacılık hizmetiyle sizlerin yanında yer alarak evden eve nakliyat işlemini sorunsuzca gerçekleştirmektedir. 

Eşya yoğunluğunuza uygun bir araç tahsis edebilmek adına nakliye talebiniz üzerine öncelikle ücretsiz ekspertiz adresinize gelmekte ve gerekli analizler yapılarak tarafınıza en iyi hizmeti vermek adına çalışmalar başlatılmaktadır.

Bizler İzmir Nakliyat olarak uzun yıllardır sektörümüzde yer almakta ve sektörün getirisi olan tüm yenilikleri bünyemize katarak yol almaktayız. Dolayısıyla eşyaya özel ambalaj ve paketleme seçenekleriyle birlikte taşınması güç eşyalar için asansör sistemine de sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. 

Bunun yanı sıra oldukça kalabalık ve uzman bir kadroyla tarafınıza hizmet veriyor oluşumuz da, sizlerin çok daha iyi bir hizmet almasında son derece önemli bir hususu içermektedir. Şehir içi ve şehirlerarası nakliye isteminizde 1+1, 2+1, 3+1 ve daha büyük m² ye sahip yaşam alanlarınızı tahliye etme gücümüzün var olduğunu belirtmek ve aynı zamanda sadece evden eve nakliyat ile sınırlı kalmayıp, ofis ile benzeri iş yeri taşımacılığını da üstlenmekteyiz. 

Taşınacak eşyanız her ne olursa olsun gözünüzün arada kalmaması adına eşyalarınız sigortalanır ve garanti altına alınarak nakliyesi gerçekleştirilir. Piyasa üzerindeki amatör firmalarla en ufak bir benzerliğe sahip olmayan Doğan Nakliyat İzmir bölgesinde lider konumda çalışmalarını sürdürmektedir. 

Özel dizayn edilmiş araçlara itina ile paketlenen eşyalarınız yerleştirilir ve yeni adresinize indirilerek kurulumu yapılıp, anahtar teslim şeklinde eşyalarınız tarafınıza iade edilir. 

Her birey için kuşkusuz sıkıntı içeren taşınma evresi, bizlerin profesyonelliği sayesinde sorunsuzca halledilmektedir. Her nerede olursanız olun fark etmeksizin bizlerle iletişime geçebilir ve tarafınıza en yakın şubemize sizleri yönlendirerek taşınma işleminiz çözüme ulaşmasını sağlayabiliriz. Garantili ve sorunsuz bir hizmet almak için kaliteden vazgeçmemenizi tavsiye ederiz. 

Yorumlar (0)
Yenile