İstanbul Taşımacılık

İstanbul Taşımacılık

Hakkında

Bugün taşınmaya karar veren bir kişi yüksek ihtimal ile taşınma günü gelmeden günler öncesinde toparlanmaya başlar ve bu süreç kişiyi yeterince strese soktuğu gibi birde amatör bir nakliyat firmasına denk gelirse, bu gerginlik çok daha yüksek sınırlara ulaşarak, ciddi boyutta problem teşkil edecektir. İşte bu gibi sıkıntılı durumlarla karşılaşmamak adına İstanbul Evden Eve Nakliyat Firması uzman kadrosuyla hizmetinizdedir diyebiliriz. 

Sadece personel açısından değil teknik donanım bakımından da yeterliliğe sahip olan firmamız, bugün nakliyat sektöründe lider konumda çalışmalarını sürdürmekte ve tercih eden her bireye üstün kalitede hizmet vermektedir. 

Firmamız prensip gereği bünyesinde kesinlikle amatör personellere yer vermemektedir.
Buda doğal olarak sizlere sorunsuz bir hizmet verilmesine olanak tanımaktadır. 
Hizmet noktasında %100 memnuniyet kazanmak için kuşkusuz kusursuz bir hizmet vermek gerekecektir. 

Bizler İstanbul Nakliyat firması olarak, öncelikle eşyası taşınacak olan adreste tespit yapıyor ve cephe, oda sayısı, yeni ile eski adres arasındaki mesafe, kat sayısı gibi detayları inceliyor ve bu doğrultuda personel, araç ve hizmet bedeli hususunu netleştiriyoruz. 

Bu işlem sonradan müşterimize gereksiz bir bedel yansıtmamak ve can sıkıntısına yol açmamak adına firma olarak önem verdiğimiz bir konudur. Detaylar netleştikten ve müşterimizden onay aldıktan sonra eşyaları sigortalı ve sözleşmeli şekilde taşıyor, olası tüm olumsuzlukları üstlenerek, müşterimizi maddi ve manevi her kayba karşı korumaya alıyoruz. 

Bildiğiniz gibi teknolojinin gelişmesi ile nakliyat sektörüne de birçok yenilik kazandırılmıştır. Bunlardan biri olan asansör sistemi de Evden Eve Nakliyat uygulamasının en önemli ekipmanlarından biri haline gelmiştir. 

Çünkü asansör ile yüksek katlardan eşyalara zarar vermeden kolayca eşyalar binadan çıkarılmakta ve güvenli şekilde nakliye aracına yüklenmektedir. 

Bu sisteme de sahip olan firmamızla çalışmak ve hızlı ve güvenli şekilde yeni adresinizde yer almak isterseniz, tek yapmanız gerekenin bizleri aramak olduğunu hatırlatmak isteriz. 

Resmi internet sayfamızdan hizmet detaylarımıza ve müşteri yorumlarımıza ulaşabilir, sizlere sağlayacağımız avantajlı hizmeti görebilirsiniz. 

Unutmayınız ki, amatör firmalar her daim sizlerin maddi ve manevi zarara uğramanıza yol açabilir. Bu nedenle tercihinizi profesyonel bir firmadan yana yapmanızı öneririz. 

Yorumlar (1)
  • Merve /  03-02-2022

    sabah erken gelip eşyalarımızı paketlediler hiç bir sorun yaşamadık kendilerine teşekkür ediyorum

Yenile