İstanbul Nakliye Fiyatları

İstanbul Nakliye Fiyatları

Hakkında

Türkiye nin her iline tabiri caizse bir ucundan bir ucuna engel tanımadan güvenli taşımacılık yapan firmamız bünyesinde barındırdığı profesyonel kadrosuyla benimsemiş olduğu misyon doğrultusunda kalite ve güvenden taviz vermeden sizlere hizmet vermektedir. Firmamızın esas aldığı ilke hız, kalite ve güven üçlüsünün getirmiş olduğu müşteri memnuniyeti, firmamızın hızla büyümesindeki en büyük etken olmaktadır.  

Tabi ki belirtmekte fayda var ki, İstanbul Nakliye Fiyatları oldukça makul rakam aralığındadır. Bir kaç örnek vermek gerekirse, İstanbul / Balıkesir taşımacılık tutarı 1.850tl gibi abartı olmayan bir rakamdan oluşuyor. 

Bizler, sizler için her şeyi düşündük ve bu konuda siz değerli müşterilerimizi yormadan, bütçenizi zorlamadan eşyalarınızın güvenli şekilde taşınmasına öncü olduk. Ancak takdir edersiniz ki fiyatlarda -/+ yönde mutlaka değişiklikler olacaktır. Bu sizin bulunduğunuz dairenin kaçıncı katta ve oda sayısı gibi etkenler ile gelişerek fiyatlara yansımaktadır.
 

Örneğin; İstanbul un Ümraniye ilçesinde oturuyorsunuz ve bulunduğunuz daire 5. kat oda sayısı ise 3+1 diyelim. Buradan yükleme yapılırsa gideceğiniz adres Balıkesir merkez olmak kaydı ile eşyanın indirileceği yerinde daire konumu göz önüne alınarak çıkartılacak hesap 1.800 ila 2.500tl arası olacaktır. Geçmişe oranla artık her şey çok daha kolay ve günlerce düşünmenize hiç gerek olmadığı gibi zamanla alakalı da bir derdiniz kalmayacaktır. 

Ev taşımak herkes için başlı başına bir sıkıntı olduğu gibi bütçe açısından da oldukça sancılı bir durum. Biz İstanbul Nakliyat olarak bunları çok iyi tecrübe ettiğimiz için bu sıkıntılı dönemi minimize ederek siz değerli müşterilerimize bunu hissettirmeden maddi manevi olarak hızlı ve güvenli bir şekilde bir gün içinde yeni evinizde huzuru oluşturmak adına bu yükü üstünüzden alıyoruz
 

Öncelikle firmamız bünyesinde bulunan bilirkişi sizi ziyaret ederek taşıma ile ilgili bir ön çalışma hazırlıyor bunun ardından belirlenen tarihte gerekli ekip ve ekipmanlarla işe start veriliyor ve sizden istenilen sadece özel eşyalarınızın toplanmasıdır. Bunun dışında biz her şeyi itina ile ambalajlayarak, araca yerleştiriyor, taşınma işlemini sorunsuz bir şekilde işinde uzman ellerle gerçekleştiriyor ve En Uygun Nakliye Fiyatı ile tarafınıza sıkıntısız bir hizmet sağlıyoruz. 

Yorumlar (0)
Yenile