İstanbul Eğetur Evden Eve Nakliyat

İstanbul Eğetur Evden Eve Nakliyat

Hakkında

İstanbul Eğetur Evden Eve Nakliyat
Evden eve taşımacılık sektörü çok hassastır bir konudur. Bu işin içinde olan, kendini nakliye şirketi sorumlusu olarak tanıtan ve dolandırıcılık yapan bir çok insan vardır. Böyle insanlara eşyalarınızı kaptırmayı istemezsiniz. Peki böyle durumlarda için güvenilir bir nakliye firmasını nasıl bulabilirim?

Bunun için 1997 yılından beri sizler için çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğiz. Egetur Nakliyat 1997\'de İstanbul\'da Maltepe\'de Tekin Egetur ve onun kardeşleri ile kurmuş olduğunu bir şirkettir. Müşteri memnuniyeti ön planda tutan firmanın misyonu, öncelikle müşterileri hizmetten memnun bırakmaktır. O yıllardan sonra sürekli olarak önce İstanbul sonra Türkiye\'de adımızı duyurmaya ve dilden dile dolaşmaya başladık. 

Çok kısa zaman içinde güzel işler yaparak yükselmeye başlayan firma İzmir Bodrum gibi Türkiye\'nin önemli yerlerinde de şubelerini açarak buradaki insanlara da hizmet sunmaya başlamıştır. Öncelikli önemsemiş olduğumuz diğer bir konu da eşyaların güvenliğidir. Eski nakliyat anlayışından tamamen uzak bir strateji izlemekteyiz. 

Teknoloji dolu taşıma araçlarımız sayesinde eşyalarınız Egetur Nakliyat güvencesinde olacak. Şunu da belirtmeliyim ki firmamız bünyesinde çalışan taşeron işçiler kesinlikle yoktur. 

Tecrübeli ve işinde profesyonel olan çalışanlarımız ile sizlere hizmet vermeyi devam etmekteyiz. Siz de evinizin taşınma konusunda güvenilir bir firma arıyorsanız çok şanslısınız ki bu satırları okuyorsunuz. Hemen şimdi birden yardım almak için bize ulaşabilirsiniz. 

Eşyalarınızı teslim edin ve gözünüz arkada kalmasın. Tüm işlemleri büyük bir titizlik ile yapalım ve memnun olacağınız işler ortaya çıkaralım. Sadece İstanbul içinden veya Bodrum İzmir\'den aramak ve bize ulaşmak zorunda değilsiniz. 

Bize Türkiye\'nin her yerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Çok kısadır bir zaman içinde bulunduğunuz şehre gelip nakliyat işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliriz.

Yorumlar (0)
Yenile