İstanbul Değirmencioğlu Nakliyat

İstanbul Değirmencioğlu Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektörü yıllardır gelmeye devam ediyor. Fakat ne yazık ki bazı nakliyat firmaları işini ciddiye almıyor ve taşıma sırasında eşya kırılması veya kaybolması gibi olumsuz durumlar ortaya çıkıyor.

Bu durumların yaşanmaması gerektiğini düşündük ve bizler de kendi nakliyat firmamızı hayata geçirdik. Uzun yıllardan beri sizler için çalışıyoruz ve hedeflerimize de her geçen gün biraz daha yaklaşmaya devam ediyoruz. Hikayemizden size kısaca söz etmek isteriz.

Değirmencioğlu Nakliyat şirketi İstanbul\'un Maltepe bölgesinde Önder İnalkaç tarafından kurulmuştur. Değirmencioğlu Nakliyat özellikle 2014-2015 yıllarında ülke genelinde adını sıkça duyurmuş bir firmadır.

Şehirler arasında yapılan nakliyat, eski zamanlarda çoğu eşyanın zarar görmesine neden oluyordu. Taşıma sırasında kırılacak eşya taşımak neredeyse kabus gibiydi çünkü biliyorduk ki eşyaların çoğu kırılacak. Günümüzde ile bu durum böyle olmaktan çıkmış durumda.

Çünkü artık gelişmiş teknolojiler kullanan nakliyat şirketleri mevcut. Tüm eşyalarınız hem hırsızlıktan açısından hem de kırılma konusunda garantili bir şekilde çalışıyor. Değirmencioğlu Nakliyat da misyon olarak öncelikle müşteri memnuniyeti ve müşteri güveni kazanmayı amaçlanmıştır.

Bu misyon üzerinde de yıllardan beri hiç şaşmadan ilerlemeye devam ediyor.
İlk başlarda amatör bir firma olarak ortaya çıkmıştır. İstanbul\'da kurulan bu küçük firma düzenli ve istikrarlı çalışmaları sayesinde zaman içinde hızlı bir yükselişe yakalamış ve günümüzdeki halini almıştır. Günümüzde en çok tercih edilen nakliyat firmaları arasında yer alıyoruz.

En çok tercih edilen firma olmamızın neden ise müşterilerimizin bizden yüzde yüz memnun kalmasıdır. Siz de hemen hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız bize ulaşın ve güvenli nakliyatın tadını çıkarın. Taşıma sırasında herhangi bir olumsuz durum olmaması için elimizden geleni yapacağız. Profesyonel ekipler ve teknolojik taşıma araçları sizin için çalışıyor olacak

Yorumlar (0)
Yenile