İçel Asansörlü Nakliyat

İçel Asansörlü Nakliyat

Hakkında

Firmamız 1992 yılından bu yana taşımacılık sektöründe yerini almış köklü bir firmadır. Taşımacılık sektörünü kapsayan her türlü hizmeti firmamızda bulabilirsiniz. Taşımacılıktaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hizmetlerimizin kalitesini daha da yükseltmekteyiz. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımızla bu alanda var olmaktayız.

Taşımacılık için özel olarak yüksek teknolojiyle kaplanmış araçlarımızla ve titiz kadromuzla 7/24 hizmete hazır vaziyetteyiz.

Bizim farkımız titizliğimiz ve kalitemiz. İşçilikte detaylara büyük bir özen gösteririz. En hassas noktamız ve üst düzeyde titizlik gösterdiğimiz aşama paketlemedir. Paketleme hizmetimizde en kaliteli ambalaj malzemeleri kullanmaktayız. 

En üstünü de naylon sıtreçler le kaplamaktayız ki eşyalarınız toz olmasın. Ayrıyeten hava kabarcıklı kaplama malzemesi de kullanmaktayız ki ezilmelere ve darbelere karşı önlem almış oluruz.

Firmamız K3 taşıma  belgesine sahiptir. Taşımacılığımız yasal yollarla güvence altındadır. Sizlere taşımacılık sektöründe %100 garanti sunuyoruz. Nakliye sırasında firmamız tarafından kaynaklanan tüm hasarı koşulsuz üstlenmekteyiz. Her firma bizim verdiğimiz garantiyi sizlere vermez, bu da bizim diğer bir farkımız.

Hizmetlerimizden kısaca bahsedersek;

     Kolay ödeme seçeneklerimiz (Nakit, peşin veya kredi kartıyla ödeme)

     Eşyalarınızı sigortalıyoruz.

     Karşılıklı sözleşme yapıyoruz.

      Ekspertiz hizmetlerimiz bulunmaktadır.

İletişim adresimiz: GMK Bulvarı Dayı Mustafa İşhanı Kat:1 No:8 (Ziraat Bankası karşısı)  Mezitli/MERSİN

Yorumlar (0)
Yenile