Güven Taşımacılık

Güven Taşımacılık

Hakkında

Taşınmak görüldüğü gibi basit bir işlem olmayıp pek çok detayı barındıran bir uygulamadır. Mesela, taşınma tarihi, ambalajlama ve ambalajlamayı kimin yapacağı, taşınma esnasında kaç personelin yardımcı olacağı, nakliye aracının binaya yakınlık mesafesi, eşyalar kaçıncı kattan alınıp, kaçıncı kata taşınacak, eşya yoğunluğu ve yoğunluğa bağlı araç temini, paketleme ekipmanlarının temini, eşyalar merdivenden mi inecek asansör mü kullanılacak? Gibi sayılabilir çeşitli işlemler nakliyat hizmetinin içeriğini oluşturmaktadır. 

Dolayısıyla sizlerin sadece telefon görüşmesiyle anlattığınız her bilgiye tamam diyerek yanıt veren bir firma, taşınma esnasında tarafınıza sağlayacağı her hizmeti ayrıca fatura edeceğinden haberdar olmanız gereklidir. 

Bu sebeple Evden Eve Nakliyat firması seçerken profesyonel kuruluşlarla iletişim kurmalı ve tüm detaylar en başta ortaklaşa netleştirilerek sonradan kötü bir sürprize ön verilmemelidir.

Örneğin; kurumsal nakliyat firmasının web sitesinde sizlere sağlayacağı hizmet detayları net olarak belirtilmiştir. 

Mesela Van Güven Evden Eve Nakliyat firmamızın çalışma politikasına değinecek olursak, bizlere ulaşıldığında önceliğimiz daha sağlıklı ve sorunsuz bir hizmet vermek için müşterimizi adresinde tespit personelimizle ziyaret etmektir. 

Personelimiz, taşınması talep edilen dairenin oda sayısını, eşya yoğunluğunu, cephesini, eşyaların gideceği yeni adresi ve yeni dairenin kat sayısı gibi yukarıda da belirttiğimiz üzere gerekli tüm detayları inceleyerek raporunu oluşturur. 

Buna istinaden sadece nakliye bedeli ile birlikte birde tüm işlemleri yani söküm, paketleme, kurulum montaj ve yerleştirme gibi uygulamaların tarafımızdan yapılacağı bir hizmet şeklinin bedeli müşterimize sunulur. Müşterimiz hangi hizmet şeklini tercih ediyorsa, bu doğrultuda çalışmalar başlatılır ve her iki hizmet şeklinde de eşyalar sigortalanarak sözleşme dahilinde ekstra bir bedel eklenmemek üzere taşımacılık gerçekleştirilir.
 

Böylesine kaliteli bir hizmet almak ve taşınmaktan yana sıkıntı yaşamamak, kuşkusuz her nakliye hizmeti ihtiyacı duyanların tek isteğidir. O halde kaliteli ve tabi ki güvenli hizmet alabilmenin de tek yolunun uzman kuruluşlardan geçtiğinin altını çizmek isteriz. 

Biz Van Evden Eve Nakliyat kuruluşu olarak uzun yıllardır sektörümüzde var olmakta ve müşterilerimize %100 memnuniyet sağlamaktayız. 

Van ile çevresine durmaksızın hizmet veren firmamız, aynı zamanda geniş araç filosu sayesinde gerektiğinde şehirlerarası nakliyat hizmetini de sağlamaktadır. 

Şehir içi ve şehirlerarası gerek ev gerekse iş yeri nakliye durumlarında bizlerle iletişime geçebilir, sorun yaşamadan tarafımızdan kaliteli hizmet alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile