Gündüz Nakliyat

Gündüz Nakliyat

Hakkında

İnsanlar gerek iş gerekse daha iyi bir lokasyonda yaşamak adına zaman içinde mevcut evinden başka bir noktaya taşınma ihtiyacı hissedebilirler. 

Fakat bu sürecin yani taşınma işleminin oldukça zorlayıcı bir uygulama olarak düşünülmesinden ötürü çoğu kişi bu işlemi ertelemekte ve istemediği koşullarda yaşamını sürdürmek zorunda kalmaktadır. 

Evet, taşınırken eşyaların cinsine göre ayrılması, sökülmesi, paketlenmesi ve yeni adreste tek tek kutuların açılarak yerleştirilmesi gibi çeşitli işlemler kişilerin günlerini almakta ve rutin koşturmalarını daha da zorlu bir hale sokmaktadır. 

Ancak Nakliyat konusunda uzman bir kuruluşla işbirliği yapıldığı zaman eşyalarınızın transferi şehir içi sadece bir günde çözüme ulaştırılmaktadır. Şehirlerarası mesafelerde yakın bir noktada ise yine 1 günde halledilirken, uzak mesafelerde 2 veya 3 iş gününde taşınma işleminiz sonuçlanmaktadır.

Bu hususta sizlere en iyi şekilde hizmet verecek olan Elazığ Gündüz Nakliyat, geniş bir kadro ve son sistem ekipmanlarla birlikte sorunsuz taşımacılığı istediğiniz noktaya ulaştıracak olup, firmamızın asansör sistemi bulunduğundan ötürü de bulunduğunuz dairenin katı ayırt etmeksizin taşınmanıza yardımcı olunacaktır. 

Fakat sıklıkla bizlere gelen nakliye fiyatları konusundaki sorular için sizlere net bir açıklama yapmanın mümkün olmadığını belirtmek isteriz. Bunun nedeni ise bazı 1+1 dairelerin 2+1 dairelerle eş değer büyüklükte olmasının yanı sıra 2+1 dairede olmayan eşyanın 1+1 daireden çıkmasıyla ilgilidir. 

Yani taşınacak dairenin kat sayısından, cephesi, eşya yoğunluğu, iki adres arasındaki mesafe gibi etkenler nakliye fiyatı hususunda değişkenlik oluşturmaktadır.


Bizler Elazığ Evden Eve Nakliyat firması olarak, sizlere birçok nakliyat firmasının yaptığı gibi standart bir fiyat verip, sonrasında ters cephede oturuyorsunuz, eşyanız çok fazla, mesafe uzak ve benzeri bahaneler üreterek fiyatta artış yapmak yerine, hizmetimize adresinize ücretsiz ekspertiz göndererek başlıyor ve tutulan rapor sonucunda hizmet bedelimizi artış olmayacak şekilde yansıtıyoruz. 

Belirtilen hizmet tutarını kabul etme durumunuzda karşılıklı belirlenmiş olan taşınma gününde tam kadro adresinize ulaşıyor ve sorunsuz şekilde eşyalarınızı yeni adresinizde sizlere teslim ediyoruz. 

Eşyalarınız sigortalı ve sözleşmeli olarak firmamız tarafından taşınacağı için olabilecek tüm olasılıkların en baştan engellendiğini belirterek, kaliteli bir hizmet için sizleri bizlerle tanışmaya davet ediyoruz. 

Yorumlar (0)
Yenile