Gözde Nakliyat

Gözde Nakliyat

Hakkında

Yeni bir eve taşınacaksanız, ev eşyalarını toplamak kadar nakliyat firmasını seçmenin de sizler için zorlayıcı bir durum olduğunun farkındayız. 

Ancak iyi bir hizmet almak için sizlerin de bir nebze titiz davranmanız ve mahalle aralarında küçük bir dükkan tutan işletmeden mucizeler beklememeniz gerektiğini de belirtmek isteriz. Profesyonel nakliyat firmasının taşımacılık türüne göre K1 ve K3 belgelerinin olması gereklidir. 

K1 yetki belgesi ofis taşımacılığında, K3 yetki belgesi ise evden eve eşya taşımacılığında zorunlu bir belge olmaktadır. Mesele bir firma sizlere K2 belgesi gösterdiğinde firmanın sözüne itimat etmemenizi tavsiye ederiz. Çünkü K2 belgesi firmanın kendi işi için yapacağı taşımacılığın yetki belgesini ifade eder. Yani Evden Eve Nakliyat yapma yetkisi yoktur.

Bununla birlikte eşyalarınızı sigortalı ve sözleşmeli şekilde taşıyan firma olası her türlü maddi zararı üzerine alacağından ötürü sizlerin menfaatini gözetiyor anlamına gelmektedir. Tüm bunların yanı sıra tercih edeceğiniz firmanın teknik donanım bakımından da güçlü olması önemlidir. Çünkü sadece personel gücüne dayalı çalışmaların hüsranla sonuçlandığına geçmiş dönemlerde hepimiz şahit olduk. 

Bu nedenle yüksek katlardan sorunsuz eşya indirebilmek için firmanın asansör sistemi gibi nakliyatı kolaylaştıracak ekipmanlara sahip olup olmadığı sorgulanmalıdır. 

Biz Ardahan Gözde Nakliyat olarak kendi adımıza bahsettiğimiz tüm gerekliliklere sahip bir kuruluş olarak sizlere hizmet verdiğimizi belirtmek isteriz. 

Ardahan bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde uzun yıllardır yaptığımız çalışmalar ile kazandığımız müşteri memnuniyeti, bugün bizlere sayılı nakliyat firmaları arasında olma olanağı tanımıştır.
 

Taşınmak gibi bir düşünceniz var ise veya iş ya da eğitim nedeniyle taşınmak zorundaysanız, bizlerle iletişime geçip, sizlere olabilecek en ekonomik koşullarda yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz. Firmamızın web sitesini ziyaret edebilir, gerçek müşteri yorumlarından hizmet kalitemizi analiz edebilirsiniz. 

Şehir içi ve şehirlerarası ev eşyası ile ofis taşımacılığını gerçekleştiren Ardahan Evden Eve Nakliyat kuruluşumuz, daha iyi bir hizmet için teknolojinin her yeniliğinden faydalanmaktadır. 

Daireniz 1+1, 2+1, 3+1 veya dubleks olsun fark etmeksizin aynı kalitede ve özveride eşyalarınız istediğiniz yeni adrese sorunsuzca taşınacaktır. 

Yorumlar (0)
Yenile