Göktürk Taşımacılık

Göktürk Taşımacılık

Hakkında

Birçok kişi tarafından büyük sorun olarak görülen taşınma işlemi, bugünün koşullarında profesyonelce ele alınırsa, hiçte zor bir uygulama olmadığını belirtebiliriz. Çünkü uzman Evden Eve Nakliyat firmaları müşterilerinin menfaatini gözeterek hareket ettiğinden ötürü, hedef her daim %100 müşteri memnuniyeti olacaktır. 

Bundan ötürü korktuğunuz ekstra fiyat artışı, eşyaların hasar görmesi gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmamak adına tercihinizi kurumsal firmalardan yana yapabilir, yüz güldüren sonuçları içeren bir hizmeti alarak yeni yaşam alanınıza sorunsuz bir geçiş yapabilirsiniz. 

Nakliyat, bakıldığında eşyaları araca yükle ve belirtilen adrese götür gibi basit bir işlem olarak görülebilir. Fakat özveri ve disiplinli şekilde çalışılması gereken uzmanlık isteyen işlemleri içerdiği bilinmelidir.

Mesela bir personel eşyayı nasıl paketlemesi ve korunaklı hale getirmesini bilmesi gibi aynı zamanda nasıl taşınması gerektiği konusunda da deneyimli olması gereklidir. 

Eşyalar gerekli muhafazaya alındıktan sonra asansöre doğru şekilde yerleştirilerek, zemine indirilmeli ve zemindeki personellerde nakliye aracına düzgün şekilde yerleştirmesi gereklidir. Bu sayede eşyalar hiçbir şekilde hasara uğramadan istenen adrese sıfır hata ile teslim edilebilir ve hizmet noktasının memnuniyeti kazanılarak, hizmet sona erdirilir. 

Bizler Adana Göktürk Nakliyat olarak bünyemizde uzman personeller ve son sistem ekipmanlar ile tarafınıza hizmet vermekteyiz. Sahip olduğumuz asansör sistemi ile hangi katta oturursanız oturun ayırt etmeksizin eşyalarınız zarar görmeden araca yüklenmekte ve sıkıntısız şekilde yeni adrese teslim edilmektedir.
 

Sizlere daha iyi bir hizmet sunma adına eşyalarınız sigorta kapsamında sözleşmeli şekilde taşınmaktadır. Böylece gönül rahatlığıyla eşyalarınızı Adana Göktürk Evden Eve Nakliyat firmamıza teslim edebilmekte ve göz açıp kapayana kadar taşınma işleminizin halledildiğini seyredebilmektesiniz. 

Fiyat konusuna değinmek gerekirse de bu hususta net bir rakam belirtmenin mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Çünkü 1+1 stüdyo daireden dubleks ve tripleks daireye varana dek üstlendiğimiz nakliyat hizmetimizde kişinin sahip olduğu koşullar doğrultusunda hizmet bedelini yansıtıyor ve en uygun rakamlarda taşınma işleminizi çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. 

Net bir rakam duymak isterseniz firmamızla iletişim kurarak, ücretsiz ekspertiz hizmeti alabilir ve daire katı, oda sayısı, taşınmak istediğiniz adres mesafesi gibi hususların incelenmesi durumunda sağlıklı bir sonuca ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile