Gaziemir Mert Nakliyat

Gaziemir Mert Nakliyat

Hakkında

Türkiye nin turizm bakımından gözde illerinden biri olan İzmir in Gaziemir ilçesi, her yıl kendi içinde birçok yenilikçi insanla karşılaşmaktadır. İlçeye taşınan veya ilçeden ayrılarak farklı bir ilçeye geçiş yapan bireyler, bu işlemlerini gerek iş gerekse şahsi nedenlerden ötürü gerçekleştirmektedir. 

Ancak her iki seçenekte de doğan nakliyat ihtiyacında normal olarak iyi bir hizmet almak ve yeni yaşam alanına stressiz bir şekilde yerleşmeyi arzu ederler. Bu a devreye girmekte olan Gaziemir Nakliyat ise tabi ki sadece ilçeye hizmet veren küçük bir kuruluştan ibaret olmayıp, yurt geneline hakim kurumsal bir kimlik taşımaktadır. Dolayısıyla profesyonel bir ekibin yanı sıra son sitem ekipmanlara da sahip olması, siz değerli müşterileri için artı bir avantaj sağlamaktadır. 

Tek bir telefon karşılığında sizlere hızlı bir şekilde dönüş sağlayan uzman firma, öncelikle ihtiyaçlarınızı belirlemek adına ekspertiz ekibini adresinize göndermekte ve hem eşyalarınız için gerekli paketleme ürünlerini hem de eşyalarınıza uygun araç analizini yaparak, karşılıklı şekilde nakliye gününün kararlaştırılmasına yardımcı olur. 

Nakliye günü geldiğinde ise işinde ehil personellerden oluşan bir ekip ve özel dizayna sahip araç ile adresinize ulaşan Mert Nakliyat kadrosu, kırılabilir eşyalarınızı özenle paketlediği gibi diğer mobilyalarınızı da aynı titizlikle paketlemektedir. 

Ayrıca avize, gardırop gibi montaj gerektiren eşyalarınızın da sökülme işlemini yapılarak, ardından paketlemesi gerçekleşir ve araca yerleştirmek üzere taşıma işlemine geçilir.  

Yeni adresinize ulaşan eşyalarınızın paketleri aynı özenle açılır, kurulumu yapılır ve yerleştirme işlemi de tamamlanarak Gaziemir Mert Nakliyat ekibi sorunsuz şekilde yeni yaşam alanınızda mutluluklar dileyerek yanınızdan ayrılır. Uygun fiyat kapsamında sigortalı şekilde taşınacak olan eşyalarınızın herhangi bir zarar görmemesi adına tüm önlemler alınmaktadır. 

Bu sebeple fiyat araştırması yaparken mutlaka Mert Nakliyat ile iletişim kurmanızı ve gereksiz cebinizden para çıkartmamanızı tavsiye ederiz. Bildiğiniz gibi piyasada çok cüzi rakamlara çalışan korsan firmalar bulunmaktadır. 

Bu firmalar sizlere garantili bir hizmet veremediği gibi eşyalarınızı gelişi güzel taşıyarak deforme olmalarına yol açmaktadır. Dolayısıyla tercihinizi profesyonellikten yana yapmanızı ve hem cebinizi hem de eşyalarınızın güvenliğini düşünerek kazançlı çıkmanızı tavsiye etmekteyiz. 

Yorumlar (0)
Yenile