Furkan Nakliyat

Furkan Nakliyat

Hakkında

Furkan Nakliyat olarak size sunacağımız çözümler ile aldığımız işin bizim varlığımızın bir parçası olarak değerlendirme anlayışımızı görünce içinize rahatlık ve güven serpeceğimizi hissedeceksiniz. 
Furkan Nakliyat bir müşteri bin müşteri demek olduğunun tamamıyla farkındadır.

Zaten bu bakış açısı ile iş hayatımızda yakaladığımız saygı ve güven 7 yıllık taşımacılık hayatımızın yegane ürünüdür. Mutlak müşteri memnuniyeti anlayışı ve sahip olduğumuz iş disiplini ve felsefesi memnun müşteri sayımızı günden güne artırmaktadır.

Çalışma esasları, kullandığımız malzemeleri, ambalajlama, yükleme, indirme işlemlerimizin asıl gerçekleştirdiğimizi ilerleyen sayfalarda görecek ve bizden taşımamızı istediğiniz eşyanın her molekülüne büyük bir özen ve dikkat gösterildiğini göreceksiniz. 
MONTAJLI, BATTANİYELİ, İSTEĞE BAĞLI SİGORTALI ve TECRÜBELİ ELEMANLARIMIZLA 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ Hizmetlerimiz 

Evden eve taşımacılık (konut taşıması, şehir içi şehir arası taşımacılık) .Kurumsal taşımacılık (ofis, banka ve resmi kurumlarin taşınma hizmetleri) .Ticari taşımacılık (şehir içi veya şehir dışı ticari firmaların ürün taşıması) .Ofis taşımacılığı (şehir içi veya şehir dışı ofis ve büro eşyaları taşıması) . 

Yorumlar (0)
Yenile