Fidan Nakliyat

Fidan Nakliyat

Hakkında

Ev eşyanızın taşınmanızı talep ettiğinizde tercih edeceğiniz firmanın sizin özel alanınıza gireceğini unutmadan seçim yapmanız gereklidir. Yani nasıl ki normal zamanda evinize herhangi bir insan giremiyor ise konu taşınmak dahi olsa bir geçmişe sahip olmayan nakliyat firmasının da evinize girmemesi gerektiğini bilmelisiniz. Nakliyat firma seçiminizi kurumsal kimliğe ulaşmış profesyonel kuruluşlardan yana yaparsanız her bakımdan kazanç sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz. 

Öncelikle sektöründe nam salabilecek kadar başarılı işlere imza atmış bir firma, eşyalarınızı titizlikle taşıyacak ve hizmet sonunda %100 memnuniyetinizi kazanacaktır. Bu tabloyu kurulduğu günden itibaren hedef alarak çalışmalarını sürdüren Fidan Nakliyat, modern taşımacılık sistemlerine sahip şekilde sizlere hizmet vermektedir. 

 

Firmamızda çalışan tüm personeller sigortalıdır ve gereken eğitimleri alarak yeterli beceri ve deneyime sahip şekilde karşınıza çıkmaktadırlar. Dolayısıyla sizlere hizmet verecek olan personellerin her biri son derece uzman ve işinde ehil kişilerden oluştuğundan yapılacak her işlemin kusursuzca işleyişe sahip olacağına emin olabilirsiniz. Bizlere ulaştığınızda Evden Eve Nakliyat işlemi için öncelikle eşyalarınız yerinde analiz edilir ve ön tanışma ile tüm detaylar konuşulup netliğe kavuşturulur. 

Ardından sözleşme yapılır ve eşyalarınız kaza ve hasar durumlarına karşı sigortalanarak olası maddi kayıplarınızın önüne geçilir. Bu sayede işin başından menfaatleriniz korunmaya alınarak iş bitimine kadar kesinlikle sizlere bir stres yaşatmaksızın eşya transferiniz gerçekleştirilir.
 

Genel olarak bakıldığında kaliteli hizmetin en doğru adresi Kars Fidan Nakliyat olarak firma seçiminizi bizden yana yapmanızı önerir, avantajlı hizmet ayrıcalığımızla kısa sürede yeni yaşam alanınıza geçiş yapmanızı tavsiye ederiz. Nakliyat hizmetinde eşyaların daireden indirilip, araca yüklenmesinin yanında birde hizmete bedeline dahil olmayan yani ekstra ücret karşılığında talep edeceğiniz yüksek korumalı paketleme, klima sökme ve montaj, stor ve tül perde montajı, avize, çanak anten, termosifon sökme ve montaj gibi matkapla yapılabilir birçok işlem tarafımızdan sizlere sunulmaktadır. 

Bu işlemleri pek tabi ki kendinizde yapabilir ya da uğraşmak istemiyorum diyerek bizlerden talep ederek en iyi şekilde yapılmasını sağlayabilirsiniz. Her ayrıntıya kendiniz karar vererek bizlerden nakliyat hizmetini üst kalitede alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile