Eskişehir Ercan Nakliyat

Eskişehir Ercan Nakliyat

Hakkında

Evden eve taşımacılık ya da nakliyecilik emek yoğun, eksperlik isteyen bir iş koludur. Ercan Nakliyat; kurulduğu günden bugüne evden eve nakliyecilikte ülkemizin önder firmalarından biri olmuştur. Türkiye\'de evden eve ye special hizmet sunmak üzere kurulan ilk firmalardan olan Ercan Nakliyat, bugün Türkiye\'deki en yüksek müşteri potansiyeline sahip nakliyecilik firmalarından biridir. 

Kurulduğu günden bugüne kadar siz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çaba meydana koyan Ercan taşımacılık niteliğe yoğunlaşan hizmet anlayışı ve şartsız müşteri memnuniyeti için var gücüyle çalışmaktadır. 

Ercan Evden Eve Nakliyat gerek personelini gerekse vasıta filosunu ve yan ekipmanlarını daimi geliştirerek, müşterilerine taşınmayı bir korku olmaktan çıkarmaktadır. 

Ercan Evden Eve Nakliyat bu şuur ve anlayış ile gereksinimlere müsait gerçek çözümler sunmaktadır.
Ercan taşımacılık belgesi olan k1 ve k3 belgelerine sahip olup; kent içi ve kentler arası nakliyecilik gerçekleştirmektedir. 

Neden Ercan Evden Eve Nakliyeciliği seçmeliyim?

+ Evden Ev Nakliyat Konusunda eksper
+ Şartsız Müşteri memnuniyeti
+ Sigortalı Nakliye ve Nakliyecilik
+ Ücretsiz Ekspertiz
+ Sabit Fiyat garantisi
+ Bütün illere Nakliyat
+ Özvarlığı olan vasıta filosu ile hizmet
+ Asansörlü nakliyecilik
+ Nakliyecilik sertifika belgeleri
+ Özel Depolama alanları
+ Uzman Personel
+ Tüketici merkezli taşıma sözleşmesi

Misyon ve Vizyon
Ercan Nakliyat dünya ve Türkiye standartlarına müsait, nitelikli ve yüksek seviyede hizmet sunarak, müşterileri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve daimiliği sağlamak. 

Müşterilerimizin tüm hak ve hukuklarına saygı duymak , güvenliğini sağlamak ve kollamak. 
Personellerimizin eğitimini iş bilgi ve yeteneklerini artırarak yatırımları gerçekleştirmek. 
Araç Filosunu daimi genişleterek, teknolojiyi yakından takip eden vasıta ve ekipmanları kullanmak. 

Özel eğitim almış personellerimizin eğitimlerini çoğaltarak müşterileri memnuniyetini arttırmak ve en iyi hizmeti, depolamada, paketlemede, süratli ve itimat edilir bir biçimde üstlendiği vazifelerini başarılı bir şekilde yerine getirmek. 

+ Depolama 
+ Askılı Tekstil Nakliyeciliği 
+ Tekstil Taşımacılığı
+ Fuar Nakliyeciliği 
+ Fabrika Nakliyeciliği
+ Büro Nakliyeciliği
+ Tesis Nakliyeciliği
+ Ev Nakliyeciliği 
+ Banka ve Şirket Nakliyeciliği 
+ Şehirlerarası Nakliyat

ESKİŞEHİR EVDEN EVE NAKLİYAT
ERCAN evden eve taşımacılıkla ev taşımak bundan sonra bir dert değil. Ev nakliyeciliğinde modern ve kolay çözümlerle Türkiye\'nin her yönüne evinizi gönül rahatlığıyla taşıtabilirsiniz Evden eve taşımacılık sektörünün lider kuruluşu ERCAN Nakliyat profesyonel kadrosu ve 7/24 müşteri destek hizmeti ile sizlere nitelikli ve problemsiz hizmet verir.

OFİS TAŞIMACILIĞI
Evden eve taşımacılık işinde uzmanlaşan firmamız şirket ve büro nakliyeciliğinde da önder kuruluş vasfına sahiptir bu güne kadar birçok büro ofis ve kurum taşıyan ERCAN Nakliyat şirket nakliyeciliğinde aldığı dayanıklı referanslarla nitelikli ve problemsiz hizmet anlayışını da desteklemiştir...

KURUMSAL NAKLİYAT
Okul, hastane, konfeksiyon atölyesi, market, eczane, fuar eşyası, kamu kurum ve kuruluşları ve özel şirketlerin her tür taşınma prosedürleri gerçekleştirir...

DEPOLAMA
ERCAN evden eve taşımacılık, taşımacılık hizmeti beraberinde depolama hizmeti de vermektedir. Eşyalarınız depolamadan evvel uzmanlarımız yönünden belirleme edilir ve sözleşme imzalandıktan sonra eşyalarınız ESKİŞEHİR Nakliyat\'ın teminatı altına girmektedir, depolama ücreti aylık olarak alınmaktadır Eşyalarınızı ambalajlı olarak depolarımızda bekletildikten sonra dilediğiniz tarihte yine sizlere teslim edilir...

TAŞIMA MALZEMELERİ
Evden eve nakliye prosedüründe en mühim kısım taşınma sırasında kullanılan malzemelerdir. Kullanılacak malzemeler yardımıyla eşyanız taşınırken herhangi bir hasara uğramaz ve kirlenmez ERCAN Nakliyat çağdaş taşıma malzemeleri ile sizlere niteliği profesyonel bir taşıma hizmeti vermektedir özel saklı dolaplarımızla elbiseleriniz ütüsü dahi kırışmadan yeni evinize taşınmaktadır Havalı naylonlar ve özel ambalaj paketleri ile birçok eşyanız ambalajlanır...
 

Yorumlar (0)
Yenile