Eşit Nakliyat

Eşit Nakliyat

Hakkında

Evden eve taşımacılık sektörünün hizmet standartlarını yeniden belirlemek ve gelişen çağımızın şartlarına uyumlu bir şekilde hizmet sunabilmek amacıyla yapılanmış olan Eşit Nakliyat, Afyonkarahisar merkezli olmak üzere, tüm Türkiye illerinde faaliyet gösteriyor. 

Sektöründe çok az firmada bulunan ISO:9001:2008 belgesine sahip olan kuruluşumuz, yüksek hizmet standartları sunabilmeyi vizyonu haline getirmiş ve bu doğrultuda her alanda faaliyetlerini devam ettirerek, en nitelikli, en kaliteli ve tüketici beklentilerini, çağımız koşullarında en üst düzeyde karşılayabilmek amacına doğru emin adımlarla yürümektedir.

Evden eve nakliyat sektöründe uzun ve başarılı hizmet yılları boyunca her tür hizmeti başarıyla sunmuş olan nitelikli, deneyimli ve yüksek bilgi birikimine sahip bir kadro tarafından kurulmuş olan firmamız, kurulduğu ilk günden bu yana sürekli olarak daha nitelikli taşımacılık hizmeti sunmaya odaklanmıştır. 

İlk günün hizmet heyecanını sürekli olarak yapısında taşıyarak, dinamik kalmak konusunda da büyük bir başarı gösteren kuruluşumuz, kurumsal yapısının tüm avantajlarını tüketicilerin lehine olmak üzere, hizmet yaklaşımının içerisine sentezlemektedir.

Tüketicilerimizin sektörden beklentilerinin yanı sıra, taşımacılık alanındaki ihtiyaçlarının çözümü doğrultusundaki isteklerinin, en doğru şekilde belirlenmesi konusunda da sürekli çalışmalar yürütmekte olan firmamız, bu doğrultuda yeni çözümler oluşturmaya ve daha nitelikli hizmet sunumu gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Tüm evden eve nakliyat ihtiyaçlarınızda başvurabileceğiniz firmamızın çağrı merkezi veya web platformu aracılığıyla, ücretsiz olarak sunulan ekspertiz hizmetlerimizi talep edebilir, hizmet taleplerinizi en kısa süre içerisinde ve kolay bir şekilde tarafımıza ulaştırabilirsiniz.

Taşımacılık ve evden eve nakliyat süreçleriyle ilgili olarak merak ettiğiniz her konuda detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz web platformumuz, tüm bilgilere en kolay ve en hızlı şekilde ulaşılabilmesi amacıyla kullanıcı dostu bir yapıda özel olarak hazırlanmıştır. 

Benzersiz hizmet yapımız, ileri teknoloji donanımlarımız, eğitimli personellerimiz ve referanslarımız gibi bilgilerin yanı sıra, ekspertiz, güvenlik, sigortalı taşımacılık konularında da web platformumuzdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. 

Tüm hizmet taleplerinizi çağrı merkezimiz veya web platformumuzun iletişim bölümünden 24 saat boyunca tarafımıza iletebilirsiniz. Tüm hizmet talepleriniz ilgili ekipler tarafından değerlendirilerek, olabilecek en kısa süreler içerisinde yanıtlanarak, evden eve nakliyat hizmeti ihtiyaçlarınızın çözüme ulaştırılması sağlanır.
 

Yorumlar (0)
Yenile