Erzurum Horasan Evden Eve Nakliyat

Erzurum Horasan Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Erzurum Horasan Evden Eve Taşımacılık Ltd. Şti. adı altında kurulan şirketimiz müşteri memnuniyetini esas alan misyonu ve kaliteli hizmet politikası ile evden eve nakliyat sektöründe adını duyurmaya başlamıştır.

Kısa zamanda büyük bir gelişme gösteren firmamız İstanbul Avrupa Yakası başta olmak üzere Erzurum Horasan açmış olduğu yeni şubeleriyle hizmet yelpazesini genişletmiştir. Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti, amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat şirketi olarak bu piyasada var olmaktır.

Verdiğimiz hizmetin sorumluluğunu ve taşıdığımız eşyanın kıymetini bilerek, öncelikli olarak güvenlik tedbirini elden bırakmadan ve kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeden tecrübeli ve eğitimli personelimiz ile evden eve nakliyat sektöründe hizmet vermeye devam edeceğiz Erzurum Horasan olarak hem Evden Eve Taşımacılık hem de Kurumsal Taşımacılık alanlarında hizmet vermekle beraber, Türkiye\'de Kongre ve Fuar taşınmasında uzmanlaşmış tek nakliye firmasıyız. Firmamız kesinlikle taşeron kullanmamaktadır. Araçlar ve ofisler öz mallarımızdır.

 

Erzurum evden eve nakliyat firmaları
evden eve Erzurum
evden eve nakliyat Erzurum
nakliyat Erzurum
evden eve nakliyat fiyatları Erzurum
nakliyatcılar Erzurum
evden eve taşımacılık Erzurum
ev taşıma Erzurum
evden eve nakliye Erzurum
evden eve nakliyat firmaları Erzurum

Yorumlar (0)
Yenile