Ertürk Nakliyat

Ertürk Nakliyat

Hakkında

Ertürk Nakliyat 1982 de İstanbul da kurulmuş olup, deneyimli eleman ve kontenjanı ile kişi ve kurumlara yönelik kent içi- kent dışı ev ve iş yeri evden eve nakliyecilik hizmeti sunmaktadır. 

Kuruluşundan bugüne geçtiğimiz süre içinde, Ertürk Nakliyat ev, ofis, okul, fabrika, fuar, hastane vb.. kurum ve kuruluşların taşınma hizmetlerini gerçekleştirmiştir.

Ertürk Nakliyat Hizmet niteliğini değişen teknolojiyi de kullanarak daimi ilerleten firmamız, müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmasını sürdürmüş hizmet niteliği ve müşteri memnuniyeti konusu ile ilgili amaçlanan noktaya ulaşmıştır.

Ertürk nakliyat Şehir içi- kent dışı taşınma hizmetini en uygun şekilde yapmak için gerekli vasıta ve donanıma ,eksper kadro ve tecrübeye sahip bulunuyor.

Ertürk nakliyat Şehir içi- kent dışı taşıma hizmetinin sunumu sırasında meydana gelebilecek hasarı asgari seviyeye indirebilmek için müşterinin talebi tarafında bedava uzman gönderilerek müşteri haklarını yasal manada korunmakta müşteri oluşturulan sözleşme kapsamına göre müşteri malı sigortalanarak müşterinin memnuniyeti sağlanmaktadır.

Ertürk nakliyat Şehir içi- kent dışı taşıma hizmeti sunumunun en rahat biçimde yapılması için gerekli olan araç ve vasıta kasaları yaptırılmıştır. Şehir içi trafiğinde rahat hareket edebilecek detaylı boyutlarda kamyon ve kamyonetler, kentler arasındaki uzaklıklarda problemsiz olarak taşınma işini gerçekleştirebilecek vasıtalar şirketimizin içeriğinde mevcuttur.

Misyonumuz
Müşterilerimizin Şehir içi- kent dışı taşıma hizmeti ve nakliye gereksinimlerine basit, süratli, nitelikli ve minimum masrafla ulaşmalarını sağlamak.

Vizyonumuz
Nakliye sektöründe tesir ve teknolojik çözümler vererek müşterilerimize beklentilerinin üzerinde hizmet sunmak; Şehir içi- kent dışı taşıma hizmetinde yüksek nitelik standartlarında kurumsal yapısıyla sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alabilmek.

Ertürk Evden Eve Nakliyat Profesyonel Çözümler Üretir

Yorumlar (0)
Yenile