ERSİN NAKLİYAT BALIKESİR

ERSİN NAKLİYAT BALIKESİR

Hakkında

ERSİN NAKLİYAT BALIKESİR
Balıkesir de evden eve nakliyat hizmeti veren Ersin Nakliyat, kurulduğu 1995 yılından bu yana kaliteli hizmeti müşteri memnuniyetiyle birleştirmeyi başaran tecrübeli kadrosuyla evden eve nakliyat hizmetlerinde akılcıl ve ekonomik çözümler sunuyor. 
Kurulduğu günden bu yana, evden eve nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat hizmetleriyle evden eve taşımacılıkta güvenin adresi olmuştur. 

Eşyalarınız Tecrübeli Ellerde Güvenle Taşınsın
Balıkesir Ersin Nakliyat olarak evden eve nakliyatın öncelikle tecrübe ve doğru bir paketleme hizmetiyle mümkün olduğunun bilincindeyiz. Değer verdiğiniz tüm eşyalar güvencemiz altında özenle paketlenerek olası kırılma, çizilme ve deforme olma durumlarının önüne geçilerek taşınmakta ve size verilen sürelerde tam zamanında teslimat yapılmaktadır. 
Paketleme işlemlerinde kolayca hasar görebilecek beyaz eşyalar, hassas kategorideki porselen ve cam eşyalarınız özenle sarılarak, tecrübeli ekibimizin bilgi birikimi doğrultusunda doğru istifleme yapılarak taşınmaktadır. 

Eksperiz Hizmetimizle Evden Eve Taşımacılıkta Ekonomi Sağlayın
Evinizin ve taşınması gereken eşyalarınız için uzman ekibimiz, 1+1, 2+1, 3+1 evinizin içindeki eşyaların taşınmasında size ekonomi sağlayacak uygun aracı belirler. Böylece eşyalarınızın miktarına uygun araçlarla çok daha uygun fiyata evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Ekspertiz hizmetimiz aynı zamanda eşyalarınızın çok daha kısa sürede teslimat adresinize ulaşması için sizlere alternatifler ve akılcıl çözümler sunmaktadır. 

Her Şey Müşteri Memnuniyeti İçin
Balıkesir Ersin Nakliyat olarak kurulduğu günden bu yana firmamız, hedefine müşteri memnuniyetini koymuştur. Sizin için değerli olan tüm eşyalarınızın bizim için de aynı değerde olduğunu bilmenizi istiyoruz. Bu nedenle sunduğumuz hizmetlerin gerek kalitesinden ve gerekse gösterilmesi gereken özenden asla taviz vermeden uygun ve ekonomik çözümler sunmayı kendimize ilke edindik. 

Asansör Taşımacılığıyla Tanışın
Firmamız bünyesinde verilen hizmetlerden biri de asansör taşımacılık hizmetidir. Asansör taşımacılık, merdiven taşımacılığında sıkça karşılaşılan, eşyaların taşınma sırasındaki deformasyonlarının, olası kırılma ve çizilmelerin önüne geçerken sizlere hızlı bir hizmetle zaman kazandırıyor.

Apartmanlarda yaşanan asansör kullanım engellemeleri nedeniyle yüksek katlı binalarda yaşanan merdiven taşımacılığıyla kolayca zarar gören eşyalarınızı hem hızlı hem zahmetsiz hem de daha güvenli olarak taşınması için Balıkesir merkez ve birçok ilimizde asansörlü evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız. 

Yorumlar (0)
Yenile