Er Amasya Nakliyat

Er Amasya Nakliyat

Hakkında

ER AMASYA NAKLİYAT
Amasya da evden eve taşımacılık, işyeri ve ofis taşımacılığı ve şehirlerarası taşımacılık hizmetlerimizi sigorta ve ekspertiz hizmetlerimizle birleştirerek kaliteli nakliyat prensiplerimizden ödün vermeden Türkiye nin her yerine evden eve nakliyatta tecrübemizi sizlerle buluşturmak istiyoruz. 

Evden Eve Nakliyatta A Kalite Hizmet Anlayışı
Er Amasya Nakliyat, evinizin, ofisinizin taşınması sırasında hassas olduğunuz tüm konuları, firma olarak sahibi olduğumuz tecrübemizle en az sizin kadar iyi biliyor ve bunun önemine inanan personelimizle A kalite hizmet sunuyoruz. Taşıma sırasında tüm eşyalarınızın sigortalı olarak taşınması hizmetlerimizle olası kötü sürprizler sizleri düşündürmesin. Evden eve nakliyatta sunduğumuz kaliteli hizmetle eşyalarınız hiç olmadıkları kadar güvende ve emniyetle taşınır. 

Kaliteli Bir Taşıma Kaliteli Bir Paketleme Gerektirir
Er Amasya Nakliyat, tecrübeli ve deneyimli kadrosuyla, müşteri memnuniyetinin bilincinde hizmet sunmayı kendine hedef koymuştur. Bu nedenle kaliteli bir taşımanın elbette kaliteli bir paketleme ile mümkün olabileceğine olan inancımız gereği, evinizde ya da ofisinizde bulunan tüm eşyalarınız cinslerine göre özel paketleme malzemeleri kullanılarak gerektiği özenle paketlenmektedir. 

Firmamızın kullandığı boncuklu naylon paketleme çözümleri ile büyük boyutlu ve kolayca deforme olabilecek eşyalarınız evinizde bulunduğu haliyle yeni evinize güvenle taşınır. 
Değerli vazolarınız, porselenlerinizi de unutmadık. Tüm porselenler ve kolay kırılabilecek malzemeler önce beyaz kağıtlarla sarılarak mukavva kutulara yerleştirilir ve tekrar branda ile sabitlenerek konforlu bir taşımaya kavuşturulur. 

Cam eşyalarınız için özel cam kağıtları onların çizilmelerine ya da kırılmalarına engel olacak şekilde özenle paketlenmekte ve yine büyük boyutlardaki camlar, mermer bloklar ya da cam aynalar özel tahta kafeslerle sabitlenerek özelliklerine en uygun şekilde taşınmaları sağlanır.

Mobilyalarınızın Yeniden Kullanılabilmesi Garanti
Evinizde ya da ofisinizde sahip olduğunuz mobilyalar, taşınma sırasında en büyük deformasyona uğrayabilen eşyalar arasında. Er Amasya Nakliyat olarak sunduğumuz mobilya sökümü, paketlenmesi ve varış noktasında monte edilme hizmetleriyle sevdiğiniz mobilyalarınıza veda etmek zorunda kalmaz ve taşındıktan sonra yeni masraflarla karşılaşmazsınız. 

Şehirler Arası Nakliyatta Güvenin Adresi Er Amasya Nakliyat
Amasya evden eve nakliyat hizmetlerimizi sunduğumuz kalite ve yeni araçlarımızla müşterilerimizin hizmetinde olmayı kendimize ilke edindik. Sunduğumuz standart kaliteli hizmetin yanında müşterilerimizin istekleri doğrultusunda akılcıl ve ekonomik çözümler üreterek memnun müşteri portföyümüzü her geçen gün artırmaktayız. Kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmetleri için sizleri de Er Amasya Nakliyat a bekliyoruz. 

Yorumlar (0)
Yenile