Emirdağ Taşımacılık

Emirdağ Taşımacılık

Hakkında

Emirdağ Evden Eve Nakliyat Turizm Sanayi Limited Şirketi 1985\'ten beri gelen birikimlerine dayanarak tüm Türkiye`de evden eve taşımacılık hizmeti  sunmak için kurulmuştur.

Faaliyetlerimiz boyunca birçok müşterimizden ev ve büro eşyalarının şehir içi ve şehirler arası nakliyelerinde gözler önüne serdiğimiz hassas, etkin ve süratli hizmetlerimizden ötürü sözlü ve yazılı olarak birçok teşekkür aldık.

İmajınızın tümlüğünü sağlayacak bir çalışma ve sizlere hizmet verebilmemiz için firmamıza imkan tarif etmeniz dileği ile sizi bekliyoruz.
Misyonumuz
Şirketimizin kabiliyet ve kapasitesi tarafında, hareketli bir ekip çalışması ile süratli, rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan nitelikli hizmetler sunmaktır.

Hedefimiz, tabiata ve etrafa zarar vermeden, temas içerisinde olduğumuz kurum ve şahıslarla çalışarak, hizmetlerimizi yalnızca ve yalnızca olduğumuz kent ya da ülkeye değil bütün dünyaya yaymaktır.

Vizyonumuz

Emirdağ Nakliyat ailesi olarak etkinliklerimizde çağdaş teknolojiyi kullanarak, daimi kendimizi inceler, lüzumlu kritikleri gözden geçirir, değerlendirir ve eksik yönlerimizi iyileştirip, geliştirerek kendi kendimiz ile rekabet ederiz.

Personelimiz çalışkan, dürüst, uyumlu, ahlaklı ve yaratıcı olmasına özen gösterip, hiç bir kaynağı israf etmeden çağdaş tasarruf ilkelerine uyar.

Kanunların öngördüğü hukuki, idari ve mali sorumlulukları tamamını vaktinde gerçekleştirip, iş ve toplum ahlakı kuralarına hassas.

Yorumlar (0)
Yenile