Eken Nakliyat

Eken Nakliyat

Hakkında

Eken Nakliyat

Ülkemizin her yerine taşımacılık hizmeti veren Eken Nakliyat Şanlıurfa da hizmet veren nakliye firmalarının başında gelmektedir. Özellikle son yıllarda ülkemizde yaşanan gelişmeler ile beraber birçok konuda meydana gelen bu açığı kapatmak adına çalışmalarına devam eden Eken Nakliyat ile iletişime geçerek nakliyat hizmeti konusunda talepte bulunabilirsiniz.

Eken Nakliyat firmamız ile iletişime geçtikten sonra kısa süre içerisinde sizlere hizmet sunacak olan firmamız ilk olarak eşyalarınızın taşınması için gerekli olan malzemeleri ayarlayarak sizlere hizmet verecektir. Eşyalarınızın genel durumuna bakarak gerekli olan materyalleri yanında getirecek olan firmamız özellikle paketleme ve taşıma konusunda son teknoloji ürünleri kullanacaktır. 

Paketleme konusunda uzman kadrosu ile beraber hizmet veren firmamızın özelikle son teknoloji ürünleri kullandığını açıklamak istiyoruz. 

Özellikle ilk olarak eşyalarınızın kırılmaması için çalışma yapacak olan arkadaşlarımızın özenli ve titizlikle bu işleme öncelik vereceğini açıklamak istiyoruz. 

Paketleme işleminden sonra montaj konusunda sıkıntılı olan eşyalarınızı düzgün bir şekilde söken ve parçalarına numara vererek geri toplama konusunda sıkıntı çekmek istemeyen firma çalışanlarımız bu eşyalarınızı da paketleyerek kırılmasının ve çizilmesinin önüne geçmiş olmaktadır.

Korsan firmaların sizlere sunduğu sigortacılık faaliyetlerinin aslı olmamasından dolayı mağdur olan müşterilerimizi bu konuda mağdur etmemek adına sigorta poliçesi ile beraber sizlerin eşyalarını garanti altına alıyoruz. 

Eşyalarınızda meydana gelecek olan zararları karşılamak adına sizlere sigorta poliçesi verecek olan firmamızın sunduğu bu hizmetin müşterilerimizin memnun etmek adına olduğunu belirtmek isteriz.  

Ancak bugüne kadar yaptığımız taşımacılık hizmetlerinde herhangi bir sorun ile karşılaşmamız aslında işimizi ne kadar düzgün yaptığımızın bir göstergesi olarak dikkat çekmektedir. 

Eken Nakliyat olarak sizlere kaliteli bir şekilde hizmet sunan firmamızdan sizlerden randevu alarak bu konuda önemli bir sorunu ortadan kaldırma şansı yakalamış olacaksınız.

Yorumlar (0)
Yenile