Doğukan Uluslararası Nakliyat

Doğukan Uluslararası Nakliyat

Hakkında

Doğukan Uluslararası Nakliyat

Mardin de faaliyet göstermesine rağmen uluslar arası alanda hizmet veren Doğukan Uluslararası Nakliyat firması kurulduğu günden beri en iyi şekilde hizmet çalışmalarına devam etmektedir. 

Özellikle yurdun her bölgesine taşımacılık hizmeti sunan aynı zamanda uluslar arası olarak da çalışan ve artan müşteri potansiyeli ile aranan firmaların başında gelen Doğukan Uluslararası Nakliyat firması ile sizlerde çalışma istiyorsanız tek yapmanız gereken bizler ile iletişime geçmek olacaktır. özellikle son yıllarda giderek artan nakliye firmalarının zaman içerisinde müşterileri zor durumda bırakmasından dolayı sizlerin tercihlerinizi yaparken işinizin uzmanı ve tecrübeli firmalara yönelmenizi tavsiye ediyoruz.

Mardin Kızıltepe ilçesinde bulunan ve buradan Dünya ya açılma başarısı gösteren firmamızın özellikle üye olduğu Uluslar arası dernekler firmamızın güvenilirliği açısında son derece önemlidir. 

Özellikle UND üyeliği , Roder Üyeliği gibi Uluslar arası üyelikleri bulunan firmamızın Sanayi Sicil Belgesinin de olması kurumsal kimliğinin olduğunu gözler önüne sermektedir.  C2 taşımacılık belgesi de bulunan Doğukan Uluslararası Nakliyat firmamızın kurumsal yapısını göz önüne alarak sizlerde taşımacılık sektöründe bizleri tercih edebilirsiniz.

Araç filomuzun son derece geniş olması aslında müşteri potansiyelimizin ne kadar fazla olduğunun en büyük göstergesi olduğundan dolayı sizlerin bu konuda yapması gereke bizler ile iletişime geçmek olacaktır. Firmamızın elinde bulunan 35 adet çelici , 15 adet kamyon ve 4 adet Lowbed firmamızın güvenilirliği açısında son derece önemlidir.

Özellikle ihracat işi ile uğraşan müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ve uygun fiyatlardan sizlerde haberdar olmak için firma bilgileri kısmında bulunan iletişim numaralarından bizler ile iletişime geçerek detayları öğrenme şansını yakalamış olacaksınız. 

Mardin in Dünya ya açılan kapısı Doğukan Uluslararası Nakliyat sizlere hizmet etmekten gurur duyar.

Yorumlar (0)
Yenile