Diyarbakır Derman Evden Eve Nakliyat

Diyarbakır Derman Evden Eve Nakliyat

Hakkında

DERMAN EVDEN EVE NAKLİYAT 1967 yılında kurularak faaliyete başlamıştır. Yıllarca karayolu kuru yük taşımacılığı yaparak hizmetini devam ettirmiş olup bizlere bırakarak sürdürmeye devam ettirmekteyiz.

Zamanın taşıma modellerinden biri olan evden eve eşya taşımacılığı hizmetlerini de görevlerimiz arasında bilip uzman ve işinde başarı elde etmiş personeli ve ekipmanları ile başarıyı yakalamış bulunmaktayız.

Ev eşyası taşıma işini aldığımızda bunu bir görev bilip, her birimizin anladığı bölümlere ayrılıp demontoj, montaj, ambalaj, paketleme, taşıma, istif, nakliye ve sigorta hizmetleri birbirini takip eden sorumlukları yerine getirip özenle ve titizlikle vazifemizi yapmaktayız.

İşte başarıyı getiren formülün önce yaptığımız işi sevip disiplin ve her gün daha iyisini yapmalıyım mantığıyla çalışmaktayız. Taşınacak olan evin kendi evimiz olduğu ve kendi malımız bilip o kadarda özen göstermekteyiz. Bizlerin başarısı sizlere iyi hizmet verip memnun kalmanızın sonucudur.

Biz yıllardır anladığımız işi yapıyor ve her gün daha iyi hizmetler verebilmek için sizlerden görev bekliyoruz.

Bünyemizde bulunan 8 kapalı araç ve 20 çalışanımız ile yine hariç 4-6-8-10-12 lastik kamyon ve kamyonetlerimiz ile hizmet vermekteyiz.

Şehirler arası eşya taşımacılığı yanı sıra yurdun her tarafına parça ve komple eşya kuru yük taşımacılığı yapmaktayız. Araçlarımızla nakli yapılacak eşya ve yükün şekline göre (eşya, mobilya, makina, ağaç ve yan ürünleri, tekstil, fındık ve mamulleri, gıda malzemesi, asansör ve demir ürünleri ile bilumum emtialar)kamyonlarımı tahsis edip zamanında ve güvenle adres teslimi hizmet vermekteyiz.

Araçlarımızla taşınan her eşya ve yükleriniz ANADOLU sigorta tarafından sigortalıdır.

Diyarbakır evden eve nakliyat firmaları
evden eve Diyarbakır
evden eve nakliyat Diyarbakır
nakliyat Diyarbakır

Yorumlar (0)
Yenile