Derya Evden Eve Taşımacılık

Derya Evden Eve Taşımacılık

Hakkında

SİZLERE TAŞIMACILIK ALANINDA EN İYİSİNİ SUNUYORUZ
Günümüzde taşımacılık yapan firmalar oldukça yaygındır. Ancak bu firmalar profesyonel düşünce yerine sadece kazanç amaçlı düşünmekte ve müşteri memnuniyetlerini arka plana atmaktadırlar. İhtiyacınız olan taşımacılık hizmetleriniz için alanında uzman ve kaliteli firmalar ile iletişim kurmanız memnun kalmanız açısından önem arz etmektedir.

Teknoloji ile işimizi birleştirdik;
Taşımacılık, teknoloji ile birleştiğinde oldukça güvenli sektörlerden biri olabilmektedir. Sizde eğer eşyalarınızın sorun yaşamadan istediğiniz adrese ulaşmasını istiyorsanız bizim gibi teknolojik çalışan firmaları tercih etmenizi öneririz. En ağır eşyalarda bile sizlere asansörlü hizmet ile eşyalarınızı dışarıdan evinize çıkarmaktayız ve eşyalarınıza hasar gelmesini engelliyoruz. 

Nasıl çalışıyoruz;
Bizimle irtibat kuran müşterilerimizin adreslerine giderek hassas olan eşyalarını özenle hazırlıyoruz. Bu hazırlık özel korumalı balonlar ile ya da özel korumalı kartonlar ile yapılmaktadır. Sizde eşyalarınıza zarar gelmeden yeni taşınacağınız adresinize ulaşmasını istiyorsanız bizimle irtibat kurmanız yeterli olacaktır. 

Bu konu da sizlere eğitimli çalışanlarla en iyi hizmeti verebilmek adına her gün kendimizi daha çok geliştiriyoruz.

Kurumsal olarak çalışan firmamızın çalışanları da profesyonel bir anlayış ile çalışmaktadırlar. Özel olarak seçtiğimiz çalışanlarımız sizlere güler yüzlü ve anlayış çerçevesinde hizmet veriyorlar. Aldığımız eşyalarınızı belirtiğiniz adrese taşımakta ve bu adreste eşyaları açarak evinize yerleştirmekteyiz. 

Size sadece bizi izlemek ve evinize yerleşmek kalıyor. Nakliye araçlarımıza eşyalarınız özel olarak yüklenmekte ve özel şekilde sarılı eşyalarınız özenle adreslerinize götürülmektedir.

Eşyalarınız bizim için önemli ve değerlidir;
Sizin için değerli olan eşyalarınız bizim için de değerlidir. Bu düşünce ile aldığımız eşyalarınızı en sağlam şekilde istediğiniz adrese ulaştırmaktayız. Uzun yıllardır, derya evden eve taşımacılık olarak hizmet veren firmamız siz müşterilerin memnuniyetlerini kazanmak için kendimizi her gün geliştiriyoruz.

Profesyonel ekibimiz sizlere ulaştığı andan itibaren artık eşyalarınız bize emanettir. Sizde eşyalarınızı başka bir adrese taşıyacaksanız sizlere bu konu da en uygun fiyatlarda en iyi hizmeti verebiliriz. Taşımacılık hizmetini alırken fazla para vererek iyi hizmet alacağınızı düşünüyorsanız aldanıyorsunuz. Bu düşünceyi profesyonel anlayış ile kırıyor ve sizlere 7/24 hizmet veriyoruz. Bize site içerisinde bulanan iletişim numarası ile ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile