Deniz Nakliyat

Deniz Nakliyat

Hakkında

Bugün maksimum müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmalardan biri olarak sektörümüzün tüm gerekliliklerini yerine getiriyor ve mutlu müşteriler biriktiriyoruz. 

Bizlerle çalışmayı düşünürseniz, tarafınıza ilk önce ekspertiz hizmetimizi ücretsiz şekilde sağlayacak ve daireniz kaçıncı katta? Dairenizin kaç odası var? Ne yoğunlukta eşyanız var? Dairenizin cephesi ve merdiven genişliği gibi çeşitli hususları netleştirerek gerek verilecek hizmet içeriğini gerekse hizmet bedelini belirleyeceğiz. 

Böylece nakliyat tarihinde eşyaların araca sığmaması, yetersiz personel, fiyatta oluşan artış gibi olumsuzlukları ortadan kaldırmış ve Siirt Deniz Nakliyat olarak sistemli, temiz ve kaliteli bir hizmeti sunmuş olacağız. 

Birçoğunuzun geçmiş dönemlerde hoşnut kalmadığınız nakliyat hizmeti olabilir. Bunun nedeni de kuşkusuz yukarıda belirttiğimiz hususların en baştan netleşmemesi ve sonradan problem haline dönüşmesidir.

Bizler Siirt Evden Eve Nakliyat kuruluşu olarak siz değerli müşterilerimizin memnun kalması adına en ince detayı hesaplayarak hareket etmekte ve hizmet sonrasında yüzünüzdeki gülümsemeyi görmeyi hedeflemekteyiz. 

Uzun yıllardır nakliyat sektöründe var olan firmamızla da bu hedefimizi gerçekleştirdiğimizi aldığımız olumlu geri dönüşler ile görmekteyiz. Sigortalı ve sözleşmeli şekilde taşıyacağımız eşyalarınızı titizlikle ele alarak sıfır hasar ile yeni adresinize transfer ediyor, yeni yaşam alanınıza sorunsuz geçmenizi sağlıyoruz.

Bünyemizde teknolojinin son yeniliği olan asansör sistemi bulunduğundan ötürü yüksek katlarda oturmanız herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Yani 6.katta oturuyorum bu eşyalar nasıl aşağıya inecek diye dert etmenize gerek yok.
 

Uzman personellerimiz eşyalarınıza gerekli muhafazayı sağladıktan sonra pencere veya balkondan taşınması zor beyaz eşya, koltuk gibi eşyalarınızı asansöre yükleyecek ve aşağıdan da diğer personeller asansörden eşyaları alarak nakliye aracına düzenli şekilde yerleştireceklerdir. 

Kısacası sistemli şekilde işleyecek olan Evden Eve Nakliyat hizmetimizde, eşyalarınız zarar görmeden yeni yaşam alanına getirilecek ve dilerseniz kurulum ile montaj işlemleri de personellerimiz tarafından gerçekleştirilecektir. 

Evet, tercih etmeniz durumunda eşyalarınıza el sürmeden taşınma işleminiz firmamız tarafından yapılabilir, yeni adresinizde eşyalar yerleştirilmiş şekilde hizmetimize son verilir. 
Dolayısıyla sizler nasıl bir hizmet talep ediyorsanız, bizlerden o doğrultuda kaliteli bir hizmet alacağınıza emin olabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile