Dalyan Nakliyat

Dalyan Nakliyat

Hakkında

Rize Pazar ilçesinde kurulan firmamız şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan şirketimiz birçok taşımacılık hizmeti gerçekleştirmiş ve % 95 müşteri memnuniyeti almıştır.

Gerek çalışma sistemimiz gerekse malzemelerimizle en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Kapalı çelik kasalı araçlarımız deneyimli personel ve nakliyat asansörlerimizle müşterilerimizin eşyalarını özenle taşımaktayız.

Paketleme de kullanılan malzemelerimizin hepsi müşteriye özel kullanılmamış malzemelerdir bu malzemeler streç film ve baloncuklu naylonlardan oluşmaktadır. 

Mobilyalarınız için evinize gelen personellerimizden 2 tanesi profesyonel mobilyacıdır mobilyacılarımız sökülmesi gereken mobilyalarınızın tamamını kurallarına uygun sökümünü yaptıktan sonra paketleme elemanlarımız tarafından da özenle paketlenir ve diğer evinizde tekrar mobilyalarınız kurulur bu işlemi sökümü yapan mobilyacılarımız yapmakta ister şehir içi olsun ister şehirlerarası elemanlarımız kesinlikle değişmemekte.

Rize bölgesinde ofis ve kurum taşımacılığını da profesyonel bir şekilde yapan firmamızda özel fiyat teklifleri alabilirsiniz ücretsiz ekspertiz hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Rize nakliyat fiyatları konusunda şirketimizden detaylı bilgi alabilir dilerseniz bu sayfadan da bilgi sahibi olabilirsiniz..!

Hizmetlerimiz:
Rize evden eve nakliyat
Rize Şehirler arası nakliyat
Rize Ofis taşımacılığı
Rize nakliyat asansörü kiralama hizmetleri

Yorumlar (0)
Yenile